To je to što me zanima!

Mamić: Hoće li Leovac doći u Dinamo? Znam, ali neću reći

Znam dolazi li Leovac u Dinamo ili ne, ali neću reći. Ako kažem da dolazi, nije dobro, ako kažem da ne dolazi, opet ne valja. Nemam komentara, rekao je Zoran
Vidi originalni članak

Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon utakmice protiv Zagreba. Dinamo je golovima Armina Hodžića pobijedio 2-0 i vratio se na vrh. 

- Čestitke momčadi. Ovo će nam dignuti samopouzdanje uoči gostovanja u Norveškoj protiv Moldea. Nismo dozvolili Zagrebu da se razmaše - rekao je Zoran Mamić.

- Uvijek ima i loših stvari. Danas nisam baš zadovoljan s velikim brojem šansi na 20-ak metara koje nismo razigrali. No zaslužili smo pobjedu - kaže Mamić koji je posebno pohvalio dvostrukog strijelca Armina Hodžića.

- Hodžić je bio sjajan, potvrdio je da je pravi igrač. Njemu treba utakmica. Zadnjih 15 minuta bio je jako umoran - kaže Mamić.

Na pitanje o Marinu Leovcu, lijevom beku Rijeke i njegovom mogućem dolasku u Dinamo, Zoran nije htio ništa komentirati.

- Znam dolazi li Leovac u Dinamo ili ne, ali neću reći. Ako kažem da dolazi, nije dobro, ako kažem da ne dolazi, opet ne valja. E, nemam komentara - rekao je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • kokaza5 01.08.2015.

    Znam i ja, ali neću reći.

  • strmi007 01.08.2015.

    Odlično bi bilo

  • - DAVOR - 01.08.2015.

    Da NE dolazi onda bi to otvoreno rekao a ovako ko da je potvrdio da dolazi i moglo bi to konačno značit neku kvalitetu lijevog boka nakon godina i godina. Al bez trenera koji zna stvorit igru ni za 2 kalse bolji igrači bili bi ko izgubljeni pačići baš ko ovi sad, što za hnl i nije neki problem al za europu je presudno. Ja sam za stranca kojeg če se masno platit a na kraju krajeva samo to još nije isprobano, ne računam na ardilesa i slične papane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare