To je to što me zanima!

Mamići se vratili iz Njemačke: Šimunić je na korak od Dinama

Josip nas je oduševio. On želi doći u Dinamo i što se tiče njega, put u Njemačku bio je uspješan, rekao je Zoran. Joe se još samo treba dogovoriti s Hoffenheimom
Vidi originalni članak

Zdravko i Zoran Mamić vratili su se iz Njemačke, gdje su dogovarali transfer hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića. Sportski direktor bio je jako zadovoljan razgovorom.

- Josip nas je oduševio. On želi doći u Dinamo i što se tiče njega, put u Njemačku bio je uspješan - rekao je Zoki Mamić i dodao:

- On ne krije da bi htio doći u Zagreb, samo se još treba dogovoriti s Hoffenheimom jer ne želimo plaćati veliku odštetu. Ne treba ni govoriti kakvo bi Joe bio pojačanje za Ligu prvaka. S njim bi naša obrana bila još jača jer je genijalan igrač i velik gospodin.

Sad sve ovisi o Hoffenheimu i njihovom zahtjevu, njihova će biti zadnja.

S Dinamom lovi prvu Ligu prvaka i prvi trofej u karijeri

Joe u Europi ima 28 nastupa, ali nikada nije igrao Ligu prvaka i 'modri' će dobiti iskusnog igrača no 'gladnog' elitnog klupskog natjecanja. Šimunić također u karijeri nije osvojio niti jedan jedini trofej pa će i prvenstvo Hrvatske ili Kup, biti velika satisfakcija.


Idi na 24sata

Komentari 60

  • pilar 16.05.2011.

    nakon onoga sa vahom jedina vrsta ljudi koja je spremna doc u dinamo su slucajevi za psihijatriju,medju koje joe bandera siguno spada

  • alen85 14.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zorro_1 14.05.2011.

    to je najveci idiot koji je igrao za repku ikada. dobro je izabrao, leglo kretena za kraj karijere. biti ce otpirilike jedan covjek vise ne stadionu radi njega, neki njegov rodjak mozda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare