To je to što me zanima!

Mamiću, što glumiš? U filmu je dobio ulogu samoga sebe...

Zdravko Mamić je dobio ulogu u filmu 'Drugi'. U svojoj sceni u kojem glumu samog sebe dolazi upoznati Doru, djevojku koja želi postati nogometna menadžerica
Vidi originalni članak

Zdravko, nije dobro. Ajmo ponovno, tapšao je redatelj Mamića dok su deseti put ponavljali scenu ulaska u kafić i upoznavnja s Dorom.

Mamić je bio odlično raspoložen, nije mu smetala ni velika hladnoća. Čak ni kad je 12. put morao ponoviti ulazak u kafić u zagrebačkoj Sloboštini, nije se prestao smijati.

- Ha, ha, što da se radi. Uvijek netko unutra zaj...! 

Glumim cijeli život, a dobit ću 150 kuna. Ma bilo mi je zadovoljstvo, Mamiću nije bilo teško ponoviti scenu desetak puta

Da, opet je netko pogriješio, pa je Mamić i 13. put stao pred vrata i čekao znak za još jedan ulazak.

- Jeste vidjeli kako je Sevilla lažirala utakmicu protiv Reala? Šest komada je dobila - dobacio je aludirajući na poraz Dinama od Lyona i priče o namještanju.

- Pauza - odjednom je viknuo redatelj, a Mamić je sjeo s Damirom Markovinom na kavu.

- Hej, nemojte me fotografirati - dobacio je vidno ljutiti Markovina vjerujući da je mnoštvo fotoreportera došlo zbog njega. Samodopadni Korčulanin nije bio svjestan da je pored Mamića zanimljiv kao što bi, primjerice, Dino Kresinger bio pored Lionela Messija. 

Evo, ponavljam istu scenu već tko zna koji put. ali nisam ja kriv za to

- Film je suvremena priča o ljudskim sudbinama, a Mamić ima kratku rolu. Dolazi upoznati Doru, koja želi postati nogometna menadžerica i silno ga želi upoznati jer joj je uzor - otkrila je producentica filma “Drugi” Anita Juka.

Mamiću to nije filmska premijera.

- Ma kakvi! Volim glumu. Glumio sam u glazbenim spotovima, pohađao literarnu sekciju... Zapravo, glumim cijeli život. A dobit ću i 150 kuna honorara!

Ali zato nije glumio nekoliko sati poslije. Gostujući u emisiji “Nedjeljom u 2” bio je prirodan... I uspio “zaraditi” policijsku istragu. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • aries18 22.12.2011.

    http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/mjesna_samouprava/NZZ/karte/15.gif jooooj vidi... Sloboština do Tokija.... ajmo novinari moji naučite stvar ili dvije... Uredništvo 24 sata nalazi se u Svetoj Klari... skupa sa kafićem gdje se snimala ova scena koji se nalazi preko puta Vašeg uredništva... provjerite gdje god želite... ali nalazite se u Svetoj Klari... Lijep pozdrav...

  • itch88 22.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • takeover 22.12.2011.

    Eh Mamić da si glumio prije Lyona pa da je bilo stavit 150 kn na hendikep 5:0 na Lyon bio bi pun ko brod

Komentiraj...
Vidi sve komentare