To je to što me zanima!

Maminjo razbijao i psovao igrače, Sivi pao u nesvijest

Uoči posljednjeg treninga, a prije utakmice protiv Karlovca, Zdravko Mamić ušao je u svlačionicu i počeo razbijati, psovati i derati se na nogometaše
Vidi originalni članak

Što je, je... vam ma..., igrajte, kako se to ponašate, je... vam ma...! - tako je počelo obraćanje Zdravka Mamića, izvršnog dopredsjednika Dinama, igračima uoči posljednjeg treninga prije utakmice protiv Karlovca piše Sportplus. U svlačionicu je upravo ušao trenutni trener Sreten Ćuk, a igrači su šutili. To je bio novi okidač za Maminja.
- Dobar dan recite! Morate reći kad ulazi trener! Kad je Jurčić bio trener svi ste pozdravljali, a sad nitko, sram vas bilo! - vrištao je Mamić i lupio po zidu svlačionice od čega je pukla i pločica pa je nastavio:
- Ja ću se maknuti iz kluba i ostaviti vam punu blagajnu. Vi si sami izaberite predsjednika, odbor i plaće koje želite. Kakva ste vi momčad, ne možete stajati nakon pola sata na terenu. Rukavina zabije gol u Varaždinu, a nitko od vas mu ne čestita! Sramota! Ajde sad, lijepo, jedan po jedan do Rukavine i čestitajte mu! - naredio je Zdravko, a igrači su stali u red i pružali ruke, Butina je zastao, a Mamić je ispalio:
- Što je Bućo? Ajde, stisni i ti ruku čovjeku!
Još se nekoliko puta izderao 'ovo je pakao' i poručio im da želi da počnu igrati nogomet. 'Modri' nogometaši su do 74. minute gubili protiv Karlovca, ali su uspjeli pobijediti. Kakav bi tek nastup Maminjo imao da su izgubili...

SIVONJIĆ SE SRUŠIO OD STRAHA
'Motivacijski' govor je toliko djelovao na igrače da su neki pali u nesvijest, piše Sportplus. Ilija Sivonjić se srušio pri izlasku iz svlačionice. Nikako nije dobar znak za Iliju s obzirom da se i prije dvije godine srušio za vrijeme jednog intervjua. Tad je to objasnio glađu.

DR. ŠOJAT KRIVI VRUĆINU
U svlačionici je zbog tuševa bilo jako vruće. Sivi je zbog toga osjetio slabost. Valjda je bilo 200 stupnjeva. Nije bilo ništa strašno. Odmah je bio dobro, rekao je Hrvoje Šojat, jedan od Dinamovih liječnika.

DR. RAKIĆ MISLI DA MU JE PAO TLAK
Nisam dobro upoznat sa situacijom, ali pretpostavljam da mu je pao tlak. Ipak, vjerujem da će moji kolege iz Dinama napraviti još neke dodatne pretrage. Da možda nije riječ o srčanim problemima, kaže dr. Rakić.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • gorski1 16.08.2010.

    vrba7, mamic ima pravo? ,, ti nisi normalan,,,,

  • dew 16.08.2010.

    suded mafija !!!!!!!!!!!koji bedak

  • MaaQa 16.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare