To je to što me zanima!

Man. United dobio je kapetana: Wayne Rooney preuzima traku

Iako se svakog ljeta nagađa o njegovu odlasku, Wayne Rooney za 17 dana proslavit će desetu godišnjicu potpisa za Manchester United. U novoj sezoni bit će kapetan
Vidi originalni članak

Nemanja Vidić otišao je ovog ljeta u Inter i ostavio kapetansku traku na Old Traffordu. Iako se nagađalo o brojnim imenima, Louis van Gaal nakon američke turneje odlučio je tu odgovornost povjeriti Wayneu Rooneyju

Englezi su iznenađeni takvom odlukom, jer su očekivali Robina van Persieja na mjestu kapetana, s obzirom na odlične odnose između napadača i nizozemskog trenera unutar reprezentacije. 

Osim njega, favorit za traku bio je i Darren Fletcher, 30-godišnjak koji je u prvoj ekipi Uniteda od 2003. godine, a prije toga je prošao kroz sve mlađe kategorije još od 1995. godine. Njemu je dopala uloga zamjenika kapetana. 

Rooney (28) će za 17 dana proslaviti desetu godišnjicu svojeg potpisa za United, a od 2004. do danas odigrao je 307 utakmica i zabio 158 golova za "crvene vragove". 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • StipeSokol 14.08.2014.

    Zaslužno!!SRETNO MANCHESTER U!!!!!!

  • 14.08.2014.

    zasluženo

  • Marin-Arsenal 14.08.2014.

    Po meni i više nego pošteno,zaslužio je,tolike godine u klubu bit i onda dat traku nekom drugom ko je manje u klubu je glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare