To je to što me zanima!

Man. Utd na vrhu Premier lige!

Jedini gol na utakmici postigao je Paul Pogba u 71. minuti odličnim volejem s 20-ak metara. Ovom pobjedom United je stigao do učinka od 36 bodova iz 17 susreta, tri više od drugog Liverpoola
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Uniteda osamili su se na vrhu ljestvice engleskog prvenstva 1-0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod Burnleyja u zaostalom susretu 1. kola igranom u utorak.

Jedini gol na utakmici postigao je Paul Pogba u 71. minuti odličnim volejem s 20-ak metara.

Ovom pobjedom United je stigao do učinka od 36 bodova iz 17 susreta, tri više od drugog Liverpoola, a četiri više od trećeg Leicester Cityja i četvrtog Evertona, koji su odigrali isti broj utakmica. Burnley je ostao 17. sa 16 bodova, pet više od 18. Fulhama koji se nalazi u zoni ispadanja.

Everton je u unaprijed odigranom susretu 18. kola ostvario vrijednu 2-1 (1-1) pobjedu na gostovanju kod Wolverhamptona. Everton je poveo golom Iwobija (6), na 1-1 poravnao je Ruben Neves (14), da bi pobjedu Evertonu osigurao Michael Keane (77). 

Ranije u utorak je Sheffield Uniteda ostvario prvu ovosezonsku pobjedu svladavši u prvom susretu 18. kola na svom terenu Newcastle United s 1-0 (0-0). Jedini pogodak na utakmici postigao je Billy Sharp u 73. minuti iz kaznenog udarca nakon igranja rukom Fernandeza.

Sheffield United i dalje je posljednji na ljestvici s pet bodova, tri manje od 19. West Bromwich Albiona, dok je Newcastle United 15. sa 19 bodova.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • VOLBEAT 13.01.2021.

    Zasluženo, Redsi očajni ove godine

  • 13.01.2021.

    Drago mi je za Solskjaera i zao mi jedino sto su ispali iz Lp. Sad samo Pogbu gledat sto prije i za sto vise prodat jer unistava momcad sa njegovin odlascima. Za te pare dovest stopera nekog dobrog jer je na klupi Van de Beek.

  • 13.01.2021.

    Drago mi je zbog Solskjaera, pogotovo nakon onakvog starta sezone kad je svaki tjedan izlazio clanak da dobiva otkaz. U isto vrijeme u studenom je Lampard bio smatran bogom nakon 6 pobjeda nad Krasnodarom, Burnleyem, Rennesom, Sheffieldom i Newcastleom

Komentiraj...
Vidi sve komentare