To je to što me zanima!

Manchester City dogovorio dolazak Brazilca Sylvinha

Prema pisanju engleskih medija, Manchester City je listi pojačanja u ljetnom prijelaznom roku dodao i brazilskog lijevog braniča Sylvinha (35)
Vidi originalni članak

Sylvinhu je ugovor s Barcelonom istjekao u lipnju, nakon čega su mu u katalonskome nogometnom klubu odbili ponuditi produljenje. S Manchester Cityjem je dogovorio jednogodišnju suradnju čiji financijski detalji zasad nisu poznati.
- Sylvinho je iskusan igrač koji i dalje može igrati na vrhunskoj razini i koji je nastupao za brazilsku reprezentaciju kao i za neke od najuglednijih europskih momčadi. Kada se ukazala prilika da ga dovedemo u Manchester City kao slobodnog agenta, u njoj sam vidio sjajan posao za nas - rekao je menadžer Manchester Cityja Mark Hughes.
Sylvinho je karijeru započeo 1994. u Corinthiansu, nakon čega je igrao za Arsenal i Celtu, prije transfera u Barcelonu 2004. godine. U Manchester Cityju će vjerojatno biti alternativa Wayneu Bridgeu.
Iskusni brazilski branič je tako postao osmi igrač koji je u ljetnom prijelaznom roku pojačao redove Manchester Cityja. Pridružio se tako Stuartu Tayloru, Carlosu Tevezu, Emmanuelu Adebayoru, Roqueu Santa Cruzu, Kolu Toureu, Garethu Barryju i Joleonu Lescottu, a za koje su bogati arapski vlasnici Cityja iskrcali oko 135 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sila nebeska 24.08.2009.

    leskot isto presao u city danas

  • JAX 24.08.2009.

    puno ce se obradovat s njim bolji su im garido i onuoha

  • Dakox 24.08.2009.

    Ne da je slazu vec imaju opaku ekipu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare