To je to što me zanima!

Manchester United i City u utrci za Luisom Suarezom

Ajaxov napadač Luis Suarez karijeru bi mogao nastaviti u Manchesteru. Zainteresirani su United i City, piše londonski dnevni list The Times
Vidi originalni članak

Nakon Barcelone, Intera i Milana interes za sjajnog urugvajskog napadača Luisa Suareza pokazali su gradski rivali Manchester United i Manchester City. Čelnici Ajaxa objavili su da ga neće prodati za manje od 40 milijuna eura.
- Otvoreni smo za prave ponude. Htjeli bi ga zadržati barem do kraja sezone, ali želimo da Luis bude sretan - izjavio je glavni menadžer Ajaxa Rik van den Boog. Suarez je u nizozemskoj ligi odigrao 76 utakmica i zabio već 55 golova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Silvaa 02.11.2009.

    plavocrni vidi se da nemaš pojma o nogometu , površno nešto . Tog Suareza su prije 5 godina proglasili wunderkidom i gle ga sada , ak tebi on nije igračina onda si bolestan , dečko ima u u svim u svima dosad natjecanjima 21 nastup i 27 golova uz 10 asistencija , frajer podsječa na Messia , a taj finiš i hladnokrvnost pred golom je ubojit , svaki njegov gol izgleda jeben ima tu sigurnost i ubojitost veču nego po meni Henry u najbolji danima ..

  • plavocrni 02.11.2009.

    ma dajte pa ovaj pojma nema, kakvih 40 milijuna eura!jedino ludi / glupi City moze dat tolike novce..

Komentiraj...
Vidi sve komentare