To je to što me zanima!

Manchester United na krilima Welbecka glatko dobio A. Villu

Momčad Davida Moyesa je ovom pobjedom skočila na osmo mjesto s 25 bodova, deset manje od vodećeg Arsenala, te osam manje od drugoplasiranog Chelseaja...
Vidi originalni članak

Danny Welbeck zabio je dva, a Tom Cleverly jedan gol za uvjerljivu pobjedu Manchester Uniteda koji je u 16. kolu, u gostima svladao Aston Villu s 3-0. 

Tako su 'crveni vragovi' prekinuli niz od dva prvenstvena poraza koja su doživjeli na svom Old Traffordu gdje ih je svladao Everton pa onda i Newcastle. 

Pobjeda u Ligi prvaka protiv Šahtara kao da je vratila krila momčadi Davida Moyesa koja je u gostima s lakoćom nokautirala Aston Villu. 

Welbeck je na Villa Parku zabio prvo u 15., a onda i u 18. minuti na asistenciju Valencije, a pobjedu je potvrdio Cleverly u 52. minuti na dodavanje Rooneyja. 

United je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto s 25 bodova, deset manje od vodećeg Arsenala, te osam manje od drugoplasiranog Chelseaja, a u sljedećem kolu 18. prosinca očekuje ih gostovanje kod Stokea

U drugoj utakmici Norwich i Swansea su na Carrow Roadu odigrali 1-1. Goste je u vodstvo doveo Dyer u 12. minuti na asistenciju Williamsa,  a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena za 1-1 pogodio je Hooper na asistenciju Elmandera. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • phoenix123456 15.12.2013.

    Bez Vlaara i Delpha te s Bentekeom izvan forme bilo je teško očekivati da Villa dobije utakmicu.

  • Majstorsmora_2 15.12.2013.

    jadna Aston Villa kad ti ovakav man utd uvali 3 komada hahaha

  • jacob13 15.12.2013.

    Niti san gleda ovu utakmicu(navijan za Liverpool(!)),ali mi je drago da se Fletcher vratija.Baš mi je žao tog igrača iako igra za United,toliko ozlijeda je ima.Svaka mu čast i nadan se da će napokon igrat u kontinuitetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare