To je to što me zanima!

Manchester United obranio naslov prvaka Engleske...

Odigravši remi bez pogodaka protiv Arsenala u 37. kolu engleske Premier lige, nogometaši Uniteda obranili su naslov engleskih prvaka...
Vidi originalni članak

Treći u nizu, jedanaesti pod vodstvom Alexa Fergusona i 18. naslov ukupno proslavili su nogometaši Manchester Uniteda plesom na svom Old Traffordu nakon što su u derbiju kola uspjeli sačuvati svoju mrežu od naleta gostujuće momčadi za koju nije nastupio hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva. Osamnaesti naslov državnih prvaka ujedno predstavlja izjednačenje Liverpoolovog rekorda po broju osvojenih “kanti”. Sadržajna utakmica u kojoj su za ljepši dojam nedostajali tek pogoci okončana je osmijesima Manchesterovih nogometaša koje kolo prije kraja više ne može dostići Liverpool Rafaela Beniteza. Nastavlja se tako još jedna sezona iz snova “crvenih vragova”, koji su naslovu svjetskih klupskih prvaka i pobjednika Curling Cupa pridodali naslov najbolje momčadi prvenstva. Uspješnu sezonu mogu zaokružiti i trijumfom u finalu Lige prvaka, kada se 27. svibnja u Rimu sastaju s Barcelonom.

Premier liga, 37. kolo:
Manchester United - Arsenal 0-0

Redoslijed: 1. Manchester United 87, 2. Liverpool 80 (-1), 3. Chelsea 77 (-1), 4. Arsenal 69, 5. Aston Villa 57 (-1)...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tahuti 16.05.2009.

    za tv pijenos premier lige-ponavljam :obična riblja kost prema bosni,komad kabla i gledaj 3-6 tekmi tjedno.usput i 3 bundes lige.pozdrav svima koji danas slave-Man U !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • tahuti 16.05.2009.

    i to je to.doviđenja do 8.mjeseca.puunnooo pozdrava redsima.ma nije tako strašno kao što se čini. moglo bi biti i gore,nakon rimskog finala,možda si odgrizete j..a.

  • fnatic_zg 16.05.2009.

    plavocrni, uljepsao si mi dan s ovim Prepeceni :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare