To je to što me zanima!

Manchester United ponudio 30 milijuna € za veznjaka Juvea?

Claudio Marchisio primarna je želja Manchester Uniteda. "Crveni vragovi" ponudili su 30 milijuna eura za 27-godišnjeg veznjaka Juventusa koji bi mogao na Old Trafford
Vidi originalni članak

Kad bih dobio ponudu Uniteda ili Monaca, bio bih ponosan. Čuo sam da više nisam toliko vrijedan Juventusu, ali moram još popričati s ljudima iz kluba i pitati ih jesam li im potreban, rekao je Claudio Marchisio koji je prošao sve uzraste u Juventusu. 

Corriere Dello Sport piše kako je Manchester United ponudio 30 milijuna eura Juventusu za Marchisija. Luka Modrić se također spominjao u Manchesterovim planovima, no čini se kako su "crveni vragovi" označili Marchisija kao primarno pojačanje u veznom redu.

Marchisio ima 27 godina, za Juventus je odigrao 174 utakmice i zabio 25 golova. Može igrati na nekoliko pozicija u veznom redu, a za reprezentaciju Italije nastupio je 38 puta uz dva postignuta gola.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Slavonija 87 01.08.2013.

    Ne dolazi u obzir prodaja, Juve strpljivo gradi veliko momčad i rastu iz godine u godinu, kupuju pamento i ne razbacuju se novcem. Prošle godine su bili dobri ali bez pravih napadača ove godine i to se mijenja i s Tevezom i Lorentom će biti top momčad u prvih 5-6 ekipa Europe.

  • jackass9 01.08.2013.

    Ovo su bezveze naklapanja. Ne treba on njima. Radije se ovim bavite: Nogomet, rukomet i hokej, sve na jednom mjestu. Upravljaš svime u klubu, odabireš sponzore, igrače zaposlenike. Imaš i tržište pa kupuj ak ti nekaj ne paše. Gradiš objekte, stadion, dodatke za stadion, trening kampove, razne odjele u klubu itd. Hrvati jedna od ponajboljih nacija tamo. Ima sve što ti srce želi :) Vlasnici igre neki slovaki tak da se ne može namjestit rezultat osim ako im ponudite odmor u svom apartmanu na Jadranu :D Ak se registrirate prek sljedećeg linka, profitiramo i vi i ja i cijela hrvatska akademska zajednica :) : powerplaymanager.com/r121512

  • globus 01.08.2013.

    30 mil za Marchisia je ništa, to je cifra koju će Juventus glatko odbiti ako ikada dođe na adresu kluba. Juventus ne prodaje svoje najbolje igrače. Conte: "Želimo rasti kao klub i to nužno ne znači da moramo pobjeđivati. Inter je osvojio trostruku krunu ali nisu ništa izgradili te sezone. Siguran sam da ćemo nastaviti napredovati ove sezone, težimo ka ekonomskom balansu koji će nam omogućiti da otvorimo naš novčanik u budućnosti."

Komentiraj...
Vidi sve komentare