To je to što me zanima!

Mancini: Chelsea bi trebao lakoćom obraniti naslov...

Chelsea je trenutno najbolji klub u Premierligi i trebao bi lakoćom osvojiti naslov. Radi se o jakoj ekipi koja godinama igra zajedno, kaže Mancini
Vidi originalni članak

Premda je uoči sezone prebogati Manchester City s novim skupim pojačanjima najavljivao borbu za engleski naslov, menadžer “građana” Roberto Mancini okrenuo je ploču. Talijanski je stručnjak ustvrdio kako bi naslov bez ikakvih problema trebao obraniti Chelsea. U njegovim riječima, dakako, ima i piljenja naopako budući da je upravo Chelsea sljedeći Cityjev suparnik, u subotu na Eastlandsu, u 6. kolu Premiershipa.
- Chelsea je trenutno najbolji klub u Premierligi i trebao bi lakoćom osvojiti naslov. Radi se o jakoj momčadi koja već godinama igra zajedno, a ima i sjajnog menadžera (Carlo Ancelotti, op.a.) - naglasio je Mancini koji je ljetos potrošio 117 milijuna eura na pojačanja.
Chelsea je savršeno krenuo uz sezonu. U pet je kola Premiershipa ostvario isto toliko pobjeda uz gol-razliku 21-1, ali, istini za volju, i uz prilično lagan ždrijeb. Londonski je klub, naime, igrao protiv WBA-a, Wigana, Stokea, West Hama i Blackpoola.
Manchester City je, pak, trenutno na četvrtom mjestu s dvije pobjede, dva remija i jednim porazom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_48997 24.09.2010.

    CHELSEA!!!

  • quaresma 24.09.2010.

    dobro su oni startali u sezoni ali ne treba zaboravit MANCHESTER UNITED a ni ostali nisu slabi pa cemo vidit.

  • chelsea_fan 24.09.2010.

    slažem se roberto :) CFC !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare