To je to što me zanima!

Mancini: Mateo Kovačić ostaje kod nas, Perišić je sjajan igrač

Interov trener po povratku s godišnjeg održao je i prvu press konferenciju. Odmah se sučelio s pitanjima novinara o mogućim pojačanjima, ali i odlascima nogometaša
Vidi originalni članak

Radili smo dobro u prijelaznom roku. Došao nam je jedan Kondogbia i to je sjajan posao. Može biti jako važan igrač za nas, siguran sam da može dosegnuti nivo Inieste ili Tourea, rekao je Roberto Mancini.

Interov trener vratio se s godišnjeg odmora i odmah održao konferenciju za medije u Milanu. Naravno, morao se sučeliti i s pitanjima o mogućem odlasku Matea Kovačića.

- Mateo će kasniti nekoliko dana na pripreme, ali ostaje dio nas. Odličan je igrač i mi u Interu vjerujemo u njega - rekao je Mancini.

Među potencijalnim pojačanjima pojavilo se i ime Ivana Perišića.

- Perišić, Salah i Jovetić sjajni su igrači s iznimnim tehničkim mogućnostima. S njima bi Inter definitivno smanjio zaostatak za Juventusom - rekao je Mancini te tako potvrdio da se radi na dovođenju još jednog hrvatskog reprezentativca.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 04.07.2015.

    nabrijavate se na inter dobro da ne kazete da budu kup i prvenstvo osvojili, pa ako niste znali i druge ekipe se pojacavaju a ne samo inter

  • Einstain 7 04.07.2015.

    Ako Mancini uspije ovo poslozit i da sve dobro funkcionira...Inter bi sigurno trebao igrat LP..

  • Joker 🃏 04.07.2015.

    Inter = talijanski hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare