To je to što me zanima!

Mancini želi De Rossija, City mu nudi 9 milijuna € godišnje

Manchester City ozbiljno je zatresao klupu novog trenera Rome Luisa Enriquea. Žele mu preoteti jednog od ključnih igrača njegove momčadi, Danijelea De Rossija
Vidi originalni članak

Prepotentno i bahato Manchester City poslao je nevjerojatnu ponudu za Rominog veznjaka. Za De Rossija Mancinijeva momčad nudi 23 milijuna eura. No, 9 milijuna eura godišnje, koliko City nudi igraču, još je više poljuljalo status igrača talijanskog prvoligaša.

Novcem od prodaje De Rossija Roma bi mogla razmišljati o dovođenju Javiera Pastorea, i nadomjestiti tako 27-godišnjeg veznjaka mnogo mlađim igračem.

Trener Enrique ne skriva da ga je već u kratkom vremenu De Rossi itekako impresionirao i da se protivi prodaji igrača.

Nagađanja oko odlaska igrača najavio je i kapetan Rome Francesco Totti. Naime, na okupljanju momčadi radi potpisivanja dresova za navijače Totti je izjavio kako za De Rossijev dres vrijedi ponuditi mnogo jer će to biti njegov zadnji dres Rome.

Veznjak Rome i talijanske reprezentacije na to je spremno odgovorio kako se njegov kapetan voli šaliti te da su nagađanja oko njegovog odlaska u City neutemeljena.

Cifra koju su De Rossiju ponudili City i Mancini dvostruko je veća od one koju zarađuje sada u Romi, 4,2 milijuna eura. Osim toga, ugovor s talijanskim klubom igraču ističe 2012., a njegovo je produljenje upitno. Naime, De Rossi traži 6 milijuna eura godišnje što mu Roma nije spremna isplaćivati.

Čini se da će i u ovoj priči novac prevagnuti nad srcem, jer ako ponuda Manchester Citya ne odvede De Rossija na Otok, mogao bi to učiniti Chelsea koji se također zanima za talijanskog veznjaka.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • koprc 21.07.2011.

    igrao sam menađera na kompu i ne kužim to natrpavanje igrača. netko mora biti nezadovoljan

  • Peruzzi 20.07.2011.

    Man. City kakvog bi šeici željeli: Casillas (Buffon) - Maicon, Kolarov, Sergio Ramos, Bale (Cole), - Xavi, David Silva, Ronaldo, Sneider - Messi - Aguero, Džeko ...Imaju li para da napravit ovu momčad? Naravno... Hoće li je napraviti? Neće.. Ako sam fulao koju poziciju ispričavam se, ali ovdje mislim najprije na imena, onda na određene pozicije..

  • Neymar11 20.07.2011.

    Man City uništava nogomet..pod hitno treba uvesti ''salary cap'' !

Komentiraj...
Vidi sve komentare