To je to što me zanima!

Mandalinić u momčadi 3. kola: Bušio Arpada, ali nije pomoglo

Stipe Mandalinić najbolji je lijevi vanjski proteklog kola rukometne Lige prvaka. Uz njega tu su Gensheimer, Mate Lekai, Andersson, Marguč, Syprzak i Glandorf
Vidi originalni članak

Uz Urha Kastelica, Stipe Mandalinić bio je jedina svijetla točka u uvjerljivom porazu na gostovanju kod Vardara u trećem kolu Lige prvaka. Zabio je Zagrebov topnik devet golova iz 14 pokušaja i zaslužio ulazak u najbolju momčad 3. kola Lige prvaka.

- Nevjerojatan udarac, velika želja, no na kraju je njegova momčad ipak izgubila od Vardara - obrazlaže EHF svoj izbor.

Iako je Zagreb izgubio 28-21, Stipi ipak za utjehu ostaje činjenica da je u 60 odličnih minuta izbušio velikog Arpada Šterbika.

Slično se proveo i njegov kolega u najboljih sedam, Uwe Gensheimer, koji je također s devet golova bio najbolji igrač PSG-a u porazu od Flensburga. Mjesto na srednjem zaslužio je Mate Lekai, igrač koji igra vjerojatno u najboljoj formi u ovom trenutku.

Na desnom vanjskom je Holger Glandorf, jedan od glavnih igrača u rušenju PSG-a. Desno krilo je Slovenac Gal Marguč iz Celja, a na pivotu Barcin Kamil Syprzak. I za kraj ostaje golman, dobri stari Mattias Andersson, čovjek koji je zaustavio Hansena, Karabatića, Sagosena...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mesuney 02.10.2017.

    Odlican igrac kada mu se daju sve ovlasti, da puca kada se sjeti, bez da ga se stavlja na klupu ako promasi prva dva tri suta. Dok ne bude imao takve ovlasti u reprezentaciji ne treba ni ici na natjecanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare