To je to što me zanima!

Mandžin otac: Teško mi je bilo gledati kako ga tuku protivnici

Teško mi je gledati kad ga tuku protivnički braniči. Ipak je on moje dijete. Ali dobro znam kad folira, a kad ne. Mene ne može prevariti, rekao je otac Mato Mandžukić
Vidi originalni članak

Čuli smo se uoči utakmice s Italijom. Rekao sam mu da im zabije dva, i to jedan lijevom, a drugi desnom nogom. ‘Azzurrima’ je zabio desnom, a Španjolcima će lijevom, rekao je Mato Mandžukić, ponosni otac hrvatskog reprezentativca, našeg najboljeg strijelca na ovogodišnjem Euru.

Utakmicu protiv Talijana, u kojoj je njegov sin zabio vrlo važan gol, gledao je u kafiću Lutvinka u istoimenom naselju u Slavonskom Brodu.

- Bio sam s prijateljima. Nije mi bilo lako gledati utakmicu. Teško mi je gledati kad ga tuku protivnički braniči. Ipak je on moje dijete. Ali dobro znam kad folira, a kad ne. Mene ne može prevariti - otkrio je Mato.

- Evo ga, hoda. Dobro je, čvrst kao beton. Takav sam bio i ja dok sam igrao nogomet - rekao je zabrinuti otac Mato nakon prekršaja Talijana Chiellinija na Mandžukiću.

Mario poslije svake utakmice nazove oca. Često mu je najžešći kritičar, ali i najveća potpora u karijeri.

- Sad će nazvati i pitati: ‘Tata, kakav sam bio?’ – rekao je ponosni Mandžukić stariji pogledavajući na mobitel.

Barcelonin skaut Jordi Melero, navodi sportski dnevnik El Mundo Deportivo, pratio je Mandžu na utakmici s Talijanima. Barci treba takav igrač...

Moć, sreća, vjera i obitelj

Tetovažu na desnoj podlaktici napravio je prvu. ispisao je kineske simbole moći, sreće, vjere i obitelji. donose mu snagu i ljubi ih nakon svakoga gola.

Asevi u ‘rukavu’

Prije dvije godine pojavio se na pripremama reprezentacije s tetoviranom lijevom rukom. poker aseva donosi mu sreću.

Lopta, kockice i zvijezde na ruci

Na lijevoj ruci tetovirao je Loptu koja ga je preko marsonije, zagreba, dinama i wolfsburga odvela do naslovnih stranica i statusa zvijezde.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 24nogomet 17.06.2012.

    kako taj trči ko neka zvijer :)

  • KPsrna_1 16.06.2012.

    ma ovo je njegov euro,nadam se da čemo proč dalje da nastavi svoju golgetersku formu jer stvarno me oduševio i jedva čekam da ga vidim dalje kako ganja pique i ramosa a najviše kako zabija casilasu..:) stvarno cijela momčad ostavlja srce na terenu i ginu,tako da moramo da budemo ponosni na njih!! ajmo vatreni!! <3

  • kmetek 16.06.2012.

    A da nam kažete koga zovu Srna, Jelavić, Šifo, Plete, Vida, Pranja, Dudu, Niko, Strina, Vuki i ostali?!? Dajte, pliz!

Komentiraj...
Vidi sve komentare