To je to što me zanima!

Mandžo donirao opremu bolnici i usrećio svoje malene navijače

Odjelu pedijatrije slavonskobrodske bolnice donirao je didaktičku opremu, odnosno pomagala za pružanje medicinske skrbi malim pacijentima. Klinci su bili oduševljeni Mandžinim dolaskom
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezenativac Mario Mandžukić posjetio je Opću bolnicu "dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu i svojom pojavom razveselio brojne klince, koji se liječe na pedijatrijskom odjelu.

Odjelu pedijatrije slavonskobrodske bolnice donirao je didaktičku opremu, odnosno pomagala za pružanje medicinske skrbi malim pacijentima, piše Večernji.

- Drago mi je što sam pomogao. Po ovim loptama i dresovima vidim da ste spremni za igru, ali ja sam još umoran od utakmice pa vam se, nažalost, ne mogu pridružiti - rekao je Mandžo za Večernji list, ali djeci to nije smetalo. Svi su bili oduševljeni njegovom posjetom.

- Moram biti opasan i ljutit na terenu da me se suparnici boje, ali u privatnom životu nisam takav – otkrio je Mario okupljenima.

Nema sumnje kako je Mario svojim dolaskom uljepšao dan malim Brođanima i kako je nekim klincima ispunio želju da upoznaju svojeg idola. Djeca su bila sretna vidjeti svojeg sugrađanina i svjetski poznatog nogometaša, koji se s njima slikao, pričao i dijelio autograme.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nijekasno 30.03.2017.

    Kad ce jedan politicar ili tajkun napraviti ovakvo sto,bravo Mandzo kralj

  • nestimene 25.03.2017.

    Bravo Mario,uvijek kada je u mogućnosti pomogne svojem gradu i onima kojima je pomoć uvijek potrebna,svaka čast.

  • 25.03.2017.

    Bravo, ne zaboravi odakle si, gdje ti je dom, gdje su roditelji i gdje se uvijek mozes vratit u svoj Brod....male stvari cine velikog covjeka samo ih je malo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare