To je to što me zanima!

Mandžo je odbio PSG, 'Mr. No good' će zimu čekati u Juveu

Mario Mandžukić (33) 'na ledu' je u Juventusu od dolaska Sarrija, ali ne želi se predati. Tražit će svoje mjesto u prvih 11 jer je odbio francuski PSG nekoliko dana prije kraja transfer roka
Vidi originalni članak

Iako je Gianluca Di Marzio izvijestio kako Mario Mandžukić (33) razmatra mogućnost prelaska u PSG, ti su planovi pali u vodu. Kako prenosi Calciomercato, hrvatski napadač ne želi mijenjati klub nekoliko dana prije kraja prijelaznog roka i radije će ostati u Juventusu.

Tako bi Mario mogao još jednom 'prezimiti' u redovima 'stare dame'. Ako se nešto ne promijeni u sljedećih nekoliko dana, imat će bivši hrvatski reprezentativac mnogo vremena za odlučiti gdje će otići iz Italije. htjeli su ga ovog ljeta mnogi europski velikani, ali Mario je ostao vjeran Juventusu.

SELI SE U PARIZ? PSG zagrizao za Mandžukića! Mario je zamjena za Mbappéa

Vremena još ima do 2. rujna. Francuzima su se ozlijedili Edinson Cavani i Kylian Mbappé, Mandžukić bi im bio pravo rješenje u napadu. Spominje se i Kina, ali što će biti, vidjet ćemo.

Mandžukić prema Transfermarktu vrijedi 18 milijuna eura, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2021. Četiri je godine u Juventusu, a prošle sezone zabio je 10 golova uz sedam asistencija u 33 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tomicalomica 29.08.2019.

    Ja bi dao jedno jaje za Mandžu da dođe u Dinamo ... samo onda bi ga malo pričepio i nagovorio da igra i za repku !

  • lajh1985 29.08.2019.

    nadam se da je on znao da je trebao u psg i da ga je odbio

  • brane456 28.08.2019.

    Dođi ti u dinamo ima da uživamo u ligi prvaka🇭🇷🇭🇷🇭🇷🤪

Komentiraj...
Vidi sve komentare