To je to što me zanima!

Mandžo ljudina: Pogledajte što je Mario radio dok je bio prekid

Iako mu je sudac Clattenburg na početku rekao da to ne radi, Mario ga nije poslušao. U trenutku kada se događa pucanj topovskog udara Mandžo širi ruke i na svoj prgavi način prosvjeduje protiv divljaka
Vidi originalni članak

Iako je Mark Clattenburg izričito naredio nogometašima da se sklone s terena dok traje bakljada, naši Vatreni nisu ga poslušali. Ćorluka, Mandžukić, Rakitić i Perišić došli su do tribine s hrvatskim navijačima i pokušali smiriti huligansku manjinu, koja je pokušala sabotirati utakmicu.

Na nesreću Perišića i jadnog vatrogasca, jedan topovski udar eksplodirao je ispred njih. Perišić je silinu eksplozije osjetio na licu, a vatrogasac je uz veliku sreću ostao neozlijeđen i može biti sretan što nije ostao bez dijela ruke.

U tim trenucima nitko od hrvatskih nogometaša nije razmišljao o odlasku s terena. Već spomenuti četverac ostao je ispred tribine s našim navijačima, a sporednu ulogu koju nitko nije primjetio odigrao je Mario Mandžukić. Možda i je, ali tu se onda radi o vrlo malom broju ljudi. 

Mandžo vatrogasac postao superheroj

I dok su svi naši nogometaši na svoj način pokušavali smiriti bijesnu rulju, napadač Juventusa Mario Mandžukić jedini je pomogao vatrogascima u micanju baklji s terena. Iako mu je sudac Clattenburg na početku rekao da to ne radi, Mario ga nije poslušao. U trenutku kada se događa pucanj topovskog udara Mandžo širi ruke i na svoj prgavi način prosvjeduje protiv divljaka na tribinama.

Ljudska veličina, pokazao je

Odmah zatim, u stilu najvećih i bez pretvaranja, Mandžo odlazi za ranjenim vatrogascem provjeriti je li sve u redu. Čim je shvatio da vatrogasac nije teže ozlijeđen Mandžukić ga je zagrlio, pogladio po glavi i bespomoćno mahnuo rukama. Svaka čast našem reprezentativcu, pokazao je da je ljudska veličina.

Idi na 24sata

Komentari 305

  • bansheexo 20.06.2016.

    Svi govore za Mandzu,koji je uistinu kralj.Ali Perisic je po meni dusa od covjeka.On je radio sve u svojoj moci da ih smiri,da prestanu,molio ih je doslovno..Pitaj Boga sta bi bilo da je bio blize topovskom udar.Decko se lomi svaki put na terenu,i srce i dusu ostavi.Svaka mu cast,za mene najbolji igrac nase repke.

  • gabriella_1 20.06.2016.

    Teroristi!¨I kao takve ih treba tretirati! Ali u dobrim su rukama, Francuzi će njima presuditi tak da kad izađu iz čuze više neće moći ni nos obrisati, a kamoli baciti baklju! Bar se nadam!

  • tomicalomica 20.06.2016.

    Mene samo zanima jedna stvar , što da je netko ozbiljno nastradao ne daj Bože, netko iz osiguranja ili bilo koji igrač?? Učinit sve da se zlikovci identificiraju i najstrože kazne ali nažalost tada bi se otkrili i poslodavci svasticari itd izgleda da je to sizifof posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare