To je to što me zanima!

Mandžo, ne bojim te se! Raketa pripremio posebne kostobrane

Spreman sam za večeras s novim štitnicima, napisao je Ivan Rakitić na svom Instagramu uz fotku kostobrana na kojima su njegova supruga Raquel i djeca. Juventus dočekuje Barcu od 20.45
Vidi originalni članak

I dok se Mandžo nabrijava na Barcelonu ratničkim bojama, drugi naš reprezentativac u večerašnjem četvrtfinalu Lige prvaka odlučio se na drugi način motiviranja. 

- Spreman sam za večeras s novim štitnicima - napisao je Ivan Rakitić na svom Instagramu uz fotku kostobrana na kojima su njegova supruga Raquel i djeca.

Stara dama ne da se tek tako

Juventus u prvoj utakmici dočekuje Barcelonu u Torinu (20.45), a Talijani su itekako zapamtili Raketu. Zabio im je u finalu Lige prvaka 2015. godine već u četvrtoj minuti što je bio četvrti najbrži gol u finalima tog natjecanja.

Brži od Ivana bili su samo Maldini i Mateos (1. minuta) te Mendieta (3. minuta).

No neće ovo biti lak posao za Barcelonu koja se u posljednjih godinu dana znala mučiti u gostima u Ligi prvaka. Čeka je Juve koji nije izgubio u Europi 21 domaću utakmicu zaredom!

Posljednji europski domaći susret Stara dama je izgubila prije četiri godine, a tad je u pobjedi Bayerna zabio Mario Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • dinamo 12 11.04.2017.

    znači mandžo samo ga deri po nogama

  • citalacvjerni 11.04.2017.

    Rakitić samo voli ženu i djecu, u čemu je problem, i Neymar ima slične takve štitnike,sa sestrom,sinom... Nije papak ako voli ženu

  • karton 11.04.2017.

    Veceras, Juve-Barça 1:1. Sve ce se odlucivati na Camp Now

Komentiraj...
Vidi sve komentare