To je to što me zanima!

Mandžo odlučio doći ranije na pripreme i oduševio Simeonea

Umjesto u subotu Mario Mandžukić tražio je trenera Simeonea da na pripreme dođe dan ranije. Naravno, Mandžin zahtjev naišao je na odobravanje i oduševljenje trenera
Vidi originalni članak

Ako je suditi po prvim danima nakon potpisa s 'rojibancosima', Mario Mandžukić će biti miljenik navijača, ali i trenera Diega Simeonea. Mandžo je od trenera tražio da na pripreme Atletico Madrida umjesto u subotu dođe u petak, piše goal.com.

Naravno, bilo je to dovoljno da oduševi i samog velikog radnika i emotivca Simeonea koji obožava beskompromisne igrače poput Mandže. Njegovi 'ratnici' takvim su pristupom i osvojili prošlogodišnju Primeru te dogurali do finala Lige prvaka i igrač poput Mandžukića savršeno će se uklopiti u takav stil igre i treninga.

Nakon nekoliko pripremnih utakmica Atletico sezonu otvara u Superkupu protiv Reala 20. kolovoza. Na jednoj strani Luka Modrić, a na drugoj Mario Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • dan33 17.07.2014.

    suigraci sigurno cijene takve pojedince

  • Crotinho 16.07.2014.

    Brzo ce ga razocarati , kad pocne prvenstvo, lik je srednja zalost od napadaca , ovisi o drugima a tu mu nema riberina i robena

  • kosmopolit 16.07.2014.

    Napokon jedan pametan potez kojim će započeti dobre odnose s trenerom a ne pametovanje i kurčenje rad kojeg je i dobio nadimak "đilkoš".. Početak odnosa s poslodavcem i trenerom je veliki plus ili minus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare