To je to što me zanima!

Mandžo odmah zabio u debiju, ali mu je VAR pokvario veselje

Posljednju utakmicu za Juventus odigrao je još u svibnju prošle godine pa 31.12. stigao kao veliko pojačanje vodeće momčadi katarskog prvenstva. I odmah je zabio, ali mu je VAR poništio gol zbog zaleđa
Vidi originalni članak

Prvi put nakon sedam i pol mjeseci Mario Mandžukić (33) zaigrao je u službenoj utakmici! Njegova avantura u Kataru počela je remijem 0-0 s Quatar SC-om iako je već nakon 13. minuta postigao gol za svoj Al Duhalil, ali mu je VAR naknadno poništio pogodak zbog zaleđa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednju utakmicu za Juventus odigrao je još u svibnju prošle godine pa 31.12. stigao kao veliko pojačanje vodeće momčadi katarskog prvenstva. Na dar je dobio sablju.

Al Duhail je najskuplja momčad lige, tržišne vrijednosti 35 milijuna eura, što je tek nešto više od Hajduka (28,25 milijuna) i puno manje od Dinama (137,7 milijuna). Mandžu su u svlačionici dočekali Marokanac Medhi Benatia, Belgijac Edmilson Junior, a trener Rui Faria je Portugalac, godinama Mourinhov pomoćnik.

Prosječna je plaća nogometaša u Kataru 2750 dolara mjesečno, no zvijezde su, dakako, plaćene zvjezdano. Tako Mandžo zarađuje osam milijuna eura na godinu, Xavi je igrao za deset milijuna.

Novi je Mandžin dom stadion koji prima svega 9000 gledatelja, a klub je mlađi od Mandžine karijere! Godine 2009. kad je osnovan kao Lekhwiya SC, Mandžo je već naveliko trpao za Dinamo i bio prvi strijelac HNL-a. A 2011. postao je prvak, što je bilo prvi put u povijesti lige da klub odmah osvoji naslov u svojoj debitantskoj sezoni u 1. ligi. Od travnja 2017. kada je klub kupio El Jaish, promijenio je ime u Al Duhail, a 2018. osvojio je trostruku krunu: prvenstvo, Kup Katara i Emir kup.

Gazda je šeik Abdullah bin Nasser bin Abdullah Al Ahmed Al Thani, koji je vlasnik i španjolskog drugoligaša Malage i nekoliko čistokrvnih trkaćih konja. Malagu je kupio od Lorenza Sanza za 36 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • rođo101 05.01.2020.

    Pa kako je zabio ako je ponisten gol.

  • MK2532 04.01.2020.

    Ovom biosu i the manu treba zabraniti da uopće komentiraju na portalima! Oni uopće nemaju pojma o pojmu niti razmišljaju prije nego što nešto napišu! Ovaj The man već 100 godina ne može shvatiti da Mandžu iz Bayerna nitko nije otjerao, nego je sam otišao jer se nije htio sukobljavati sa Guardiolom, a Guardiola se nije sukobljavao s njim jer ga je želio otjerati, nego zato što on ne voli karakterne igrače, ali unatoč tome Guardiola mu je dopuštao da igra, igrao je i to puno! Tko i malo razmisli to bi znao! A ovaj bios pljuje po Dinamovcima bez prestanka, a za to pljuvanje nema ni jedan opravdani argument!! Da svijetski pravi nogometni stručnjaci čitaju njihove komentare pa smijali bi im se!! Tako da @bios @the man, dat ću vam jedan savjet! Ako ne volite Mandžu i Dinamovce, a vidim da ih mrzite, onda lijepo uopće nemojte ni čitati ni komentirati članke o njima! Nemojte se sramotiti!! Pratite i komentirajte one Hajdukovce i Džeku!!! I riješen problem! Niti će vam se itko smijati, niti ćete se vi živcirati!!

  • Xyster 04.01.2020.

    Znaci nije zabio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare