To je to što me zanima!

Mandžo ostao bez svog broja: On je nova Bayernova devetka

Mario Mandžukić službeno je predstavljen u Bayernu. Hrvatski napadač nije mogao dobiti dres s brojem 17 koji je zauzet pa je uzeo "devetku". Jedva čeka pripreme...
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić predstavljen je u klupskim prostorijama Bayern Münchena, a predstavio ga je sportski direktor minhenskog kluba Matthias Sammer. 

- Mario je na Euru u Ukrajini i Poljskoj zabio tri gola u tri nastupa. Što je još važnije, dokazao je da je igrač međunarodne klase - rekao je Sammer na Mandžinom predstavljanju. 

Hrvatski napadač, kao i u Wolfsburgu, nije mogao dobiti sretan broj 17. U Bayernu je taj dres rezerviran za Boatenga, a Mario je dobio dres s brojem devet. 

- Za Marsoniju sam zabio 17 golova i nakon toga otišao u Zagreb. Od tada je 17 moj sretan broj - objasnio je Mario koji se ne boji konkurencije u Bayernu.

- Nadam se da ću se izboriti za mjesto u prvih 11. Dat ću sve od sebe. Dolazak u Bayern je veliki korak naprijed za mene. Mario Gomez i Claudio Pizarro su sjajni igrači, a uz njih samo mogu biti još bolji - dodao je Mandžukić koji će se momčadi priključiti u nedjelju na pripremama.

Izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge potvrdio je da klub ovoga ljeta više nema namjeru dovoditi pojačanja. Posljednji igrač kojeg su doveli je upravo naš Mario Mandžukić.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • kmetek 14.07.2012.

    9 i 10 nose samo velike face! Neka iskoristi situaciju u svoju korist!

  • bvb_1 14.07.2012.

    Moze nositi broj koji zeli ali u Bayernu se nece naigrati.Neka pita Olica ili Pranjica.Bayern je njega kupio samo radi pritiska na Gomeza.

  • wargods_1 13.07.2012.

    neutješno je plako satima jer je dobio devetku

Komentiraj...
Vidi sve komentare