To je to što me zanima!

Mandžo, Rebić i Zlatan izazvali kaos u Beogradu: 'Vatreni' je ignorirao pitanje o Marakani

Crvena zvezda dočekuje Milan u četvrtak u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige, a posebnu pažnju privukao je balkanski trojac. No nisu bili raspoloženi za razgovor
Vidi originalni članak

Koliko su bili nesretni u Crvenoj zvezdi što su baš oni izvukli Milan u ždrijebu šesnaestine finala Europske lige, toliko su bili i ponosni što će im zvijezde talijanskog nogometa doći na Marakanu.

Društvo sa San Sira stiglo je u Beograd ovu srijedu uoči prve utakmice nokaut faze u četvrtak od 18.55. Zlatan Ibrahimović, Ante Rebić i Mario Mandžukić izazvali su pravu pomamu kod srpskih medija koji su htjeli dobiti koju izjavu.

POGLEDAJTE VIDEO OD 24:00

I dok je Rebić mahnuo predstavnicima sedme sile, Mandžo je sa slušalicama u ušima (kao i Ibrahimović) mrtvo hladno prošao pokraj novinara koji ga je upitao:

- Nadaš li se golu opet?

Da, Mandžo zna kako je zabijati na Marakani, prije sedam i pol godina doveo je Hrvatsku u vodstvo u kvalifikacijskoj utakmici za SP 2014., koje je kasnije poništio Aleksandar Mitrović, a Joe Šimunić potom pocrvenio zbog krvničkog starta na Ibrahimu Sulejmaniju.

Trener Milana Stefano Pioli mogao bi Mandžu postaviti od prve minute.

- On je veliki profesionalac i dobro se uklopio iako je nedavno dišao. Naporno radi i na raspolaganju je, spreman je zaigrati. Ne znam hoće li započeti, i Ibrahimović je tu. Vidjet ću prije utakmice tko će igrati - rekao je.

Njegov kolega Dejan Stanković povest će momčad Zvezde protiv nekadašnjeg suigrača iz Intera, Zlatana Ibrahimovića. Novinari su ga pitali hoće li s njim popiti kavu.

- Vidjet ću ga na utakmici i sigurno ćemo se igrliti i izljubiti. Što se kave tiče, popit ćemo je drugi put, u Milanu. Dobri smo prijatelji, ali nemam vremena za tu kavu sad jer sam fokusiran na utakmicu - kaže Stanković.

Idi na 24sata

Komentari 165

  • 18.02.2021.

    To nije balkanski trojac već hrvatski trojac. Hrvatska je na jadranu a ne na balkanu. Jadranska zemlja a ne balkanska

  • stjepan berma 18.02.2021.

    Milan će ih pregaziti kao plitak potok.

  • JA SAM TAJ 18.02.2021.

    Stali avioni, gradski autobusi,kolone višekilometarske, nestalo struje, telefoni u prekidu, nestašica kruha i cigara, firme ne rade, djeca ne idu u školu, vojska izašla na ulice...Iz samog naslova vidimo što je to zadesilo Beograd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare