To je to što me zanima!

Mandžo će nositi plagijat: Nova Fifa ostala je bez Juventusa...

Konami je dogovorio ekskluzivni ugovor s Juventusom za korištenje klupskih obilježja pa je EA Sports bio primoran "staroj dami" dati novo ime. Ipak, kažu kako će imati ispravna imena
Vidi originalni članak

Japanski proizvođač videoigara Konami u utorak se pohvalio potpisom ugovora s talijanskim prvakom Juventusom, po kojemu će njegova uspješnica eFootball PES 2020 biti jedina koja će imati prava na korištenje imena, grba, dresova i stadiona "stare dame" iz Torina.

Prevedeno - ljubitelji Fife, zaboravite na Juventusova obilježja u novom izdanju igre EA Sportsa. Američki će proizvođač, umjesto toga, "bianconere" u svojoj igri nazvati Piemonte Calcio, prema regiji Pijemont u kojoj je smješten Torino te talijanskom nazivu za nogomet.

Juventus će tako u Fifi 20 imati lažni grb i dresove, ali će ipak, kažu u EA Sportu, imati nogometaše s ispravno napisanim imenima igrača, njihovim pravim izgledom i kemijom u momčadi.

Novi eFootball PES 2020 izlazi 10. rujna, a Fifa 20 dva tjedna kasnije, 27. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • 17.07.2019.

    pazi ovo, Mandžukića nema ni na naslovnoj stranici PESa, čak su ga i prekrižili, a kad Juventusu nije išlo, on ih je čupao, sramotni su i nezahvalni

  • sljuk 16.07.2019.

    No good!!

  • mihic82 16.07.2019.

    Ovo je zadnji put da ste prekrizili Mandzukica? Jel jasno ni u šali više!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare