To je to što me zanima!

Mandžukić je Bobanov izbor ne uspije li dovesti Ibrahimovića...

Švedska novinarka i bliska Ibrina prijateljica Jennifer Wegerup otkrila je kako Zlatan još razmišlja no ipak je znatno bliži završetku karijere u Napoliju. Boban se okreće Mandžukiću
Vidi originalni članak

Zvonimiru Bobanu (51) i njegovom AC Milanu po svemu sudeći propala je priča sa povratkom Zlatana Ibrahimovića (38), ali Boban ima konkretnu alternativu, a to je - Mario Mandžukić (33).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Švedska novinarka i bliska Ibrahimovićeva prijateljica Jennifer Wegerup (47) otkrila je kako Zlatan još razmišlja no ipak je znatno bliži završetku karijere u Napoliju.

Na tom tragu MilanNews.it piše kako je Mandžo jedina prava i dovoljno velika alternativa za Rossonere. Pregovori su počeli, a prava ponuda još nije bačena na stol dok Zlatan ne odluči hoće li na sjever ili jug Čizme.

Mandžukić u Juventusu ima oko 6 milijuna eura godišnje plaće, u Milanu bi morao pristati na cca. 2.000.000 € manje pa želi najmanje dvogodišnji ugovor, tvrdi MilanNews.

MITCHELL GA OBOŽAVA NBA zvijezda na utakmicu je došla u - Mandžukićevu dresu

Inače, Calciomercato.com još se drži svoje procjene da će Mandžo u Manchester United sa ugovorom na 1.5 godinu i 80 tisuća funti tjedne plaće.

Mandžukića ugovor s Juventusom veže do ljeta 2021. godine, a sa Starom damom je osvojio četiri Scudetta te tri talijanska Kupa i dva Superkupa.

Za Juventus je od 2015. godine odigrao 162 utakmice i zabio 44 gola te postao ljubimac navijača i autor možda najljepšeg gola u finalima Lige prvaka ('škarice' Modrićevom Realu).

Od dolaska Maurizija Sarrija (60) na čelo torinske struke Mandžo za Juventus nije odigrao, doslovno - ni sekunde.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Konoba Ždrilo 12.12.2019.

    A Isusa ti jeste dosadni više, koda vam je vidoviti Milan urednik, takvi su vam članci o transferima naših nogometaša!

  • Mario Magdić 12.12.2019.

    Jbt pa koliko god dobar igrac bio ovo mjesto mu nestoji nimalo pa imaju igraca da mogu prepolovit svakog a nevide kraj zdravi ociju da nemaju trenera .

  • ante_maja 12.12.2019.

    Doveo je i Rebića pa grije klupu

Komentiraj...
Vidi sve komentare