To je to što me zanima!

Mandžukić: Nisam bio dobar, ali svi vjerujemo u prolaz dalje

Atletico Madrid izgubio je u Leverkusenu 1-0 i odigrao jednu utakmicu za zaborav. Mario Mandžukić bio je u sastavu svih 90 minuta, no nije zapucao u okvir gola
Vidi originalni članak

Nismo imali svoj dan pa je na kraju još i dobro da je ostalo 1-0 tako da imamo šanse za prolazak dalje, rekao je Mario Mandžukić za HRT nakon utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Leverkusena.

Nijemci su svih 90 minuta bili bolja momčad, a Mandžo se uklopio u sivilo svoje momčadi. Imao je tek jedan udarac, no ni taj nije išao u okvir gola.

- Nisam bio dobar. Cijela ekipa nije bila nešto posebno. Nismo zadovoljni na kraju utakmice jer smo morali bolje, ali treba napomenuti da je Leverkusen odigrao odlično.

DPA/Pixsell

Trener Simeone već je u prvom poluvremenu zbog ozljeda Saula i Siqueire morao napraviti dvije zamjene.

- Ozljede su uvijek problem, no najvažnije je da nismo bili pravi, nismo ušli u utakmicu na pravi način. Nema se tu što puno reći, nismo bili dobri.

A kad je 15 minuta prije kraja isključen i Tiago, Atletico je bez prava na novu zamjenu ostao s 10 igrača od čega tri napadača.

- Inače se odlično slažem s Griezmannom, no danas naša suradnja nije bila dobra. Stvarno je dobar dečko, dobar igrač i lako je igrati s njim. Uostalom, kao i s ostalim napadačima, ali danas niti sam ja bio dobar, niti ostali. Ništa nismo napravili - utučen je Mandžo.

DPA/Pixsell

Ipak, Atletico je i dalje favorit za prolazak dalje. Minimalan poraz daje im za pravo da igrači Diega Simeonea vjeruju u četvrtfinale.

- Vjerujem u prolaz, igramo kod kuće, pred našim navijačima, a znamo koliko smo doma jaki. Dat ćemo sve od sebe da prođemo - zaključio je Mandžo za HRT.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • hardy 02.03.2015.

    Mandzo ne brini se tvoj klub i ti se nedajte samo tako.Jos ima nade za vas da pobjeđivajte i dalje jake klubove, na primjer real i barcu...

  • Joker 🃏 27.02.2015.

    Na Calderonu će se Mandžo pokazat ;))) ovo je bio loš dan.

  • Joker 🃏 26.02.2015.

    Ne brini Mandžo, sjeti samo kako si igrao prošlu utakmicu (gol + 2 asistencije) a i onu protiv reala, bit će bolje, svakom se dogodi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare