To je to što me zanima!

Mandžukić: U četvrtak moramo zabijati nemoguće

Igor Bišćan i Mario Mandžukić smatraju da je slaba realizacija jedan od problema koji se treba riješiti uoči Europske lige i Anderlechta
Vidi originalni članak

Kapetan Igor Bišćan i Mario Mandžukić ušetali su jutro nakon Zaprešića u klub odjeveni u plave Dinamove majice: Svi u Maksimir, četvrtak 17. rujna, 19 sati. Dinamo - Anderlecht - piše na majicama.
- Uvijek je start posebno važan. Očekujemo pobjedu, nisu to nerealna očekivanja. Uz pun Maksimir i naše navijače siguran sam da ćemo uzeti sva tri boda - kaže Bišćan.
Dinamo je u Zaprešiću uzeo tri boda, no trener Jurčić nakon susreta nije bio previše zadovoljan.
- S ovakvom realizacijom ne možemo igrati ozbiljan nogomet, ne nikako - govorio je nakon utakmice Jurčić.
S trenerom se slaže i napadač Mario Mandžukić.
- U Europi se to ne oprašta. Protiv Anderlechta ćemo morati zabijati i iz nemogućih situacija, u protivnom nam se ne piše dobro - rekao je Mandžukić. I dok će Mandžo predvoditi Dinamov napad u četvrtak, kapetanov nastup još uvijek nije siguran.
- Imam problema s vezivnim tkivom u trbušnom zidu. U početku se nije činilo tako ozbiljno, no prošla su dva tjedna, a situacija se ne popravlja. U ponedjeljak idem na magnetsku rezonancu pa ćemo vidjeti. Stvarno ne znam koliki su izgledi da nastupim - rekao je Igor Bišćan. S njim na tribinama mogao bi sjediti i Pedro Morales. Čileanac ima problema s crijevnom virozom, ali Jurčić vjeruje da bi Morales mogao biti spreman do četvrtka.

Vratio se Robert Kovač
Nakon gotovo dva mjeseca pauze, zbog ozljede gležnja, u momčad se vratio Robert Kovač. Odmah se vidjelo da momčad djeluje mirnije, staloženije, sigurnije..
- Ma da, to je odmah druga priča. S njim i Bišćanom je lako igrati, kad ti takvi igrači čuvaju leđa... - rekao je Dejan Lovren, koji je igrao stopera.
- Ako me nešto posebno veseli, onda je to igra zadnje linije. Povratak Kovača, koji smo dugo čekali, velika je stvar. Ma odmah je donio sigurnost u obrani. I meni je sad puno lakše. Robi je strašan igrač - rekao je Kruno Jurčić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • van basten 13.09.2009.

    Utakmica sa Andrelechtom trebala bi biti posve nešto drugo od ove sa Interom. Kod Dinama će sada motiv biti tri puta veći nego protiv Intera , ipak je to Evropa, gledaju te menadžeri, sa jednom dobro odigranom utakmicom cijena ti raste. Dok sinoć igrali su samo da odrade utakmicu i da bez posebnog truda dođu do pobjede. Za HNL su sada prejaki i mogu tako igrati, dok u četvrtak će biti drugačije, itekako će morati gristi i dokazivati se iz utakmice u utakmicu. Nema tamo laganih protivnika. Vidjeli smo to prošle godine. Tamo nečeš imati \"sto \"zicera da zabiješ jedan gol kao kod nas.

  • splico2 13.09.2009.

    ajde moj sinko stas ti zabit jadna ti majka.nadam se da ce te dobit 5 komada.....

  • JAX 13.09.2009.

    mislis promasit nemoguce

Komentiraj...
Vidi sve komentare