To je to što me zanima!

Mandžukića se može dovesti za 'sitnih' 6 milijuna eura odštete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Maurizio Sarri nije ga ove sezone nijednom stavio ni na klupu zbog čega je često žestoko kritiziran. Mandžukiću ugovor s Juventusom ističe u lipnju 2021., a ove će zime otići za 6 milijuna eura
Vidi originalni članak

Jasno je da svaki novi trener donosi nove ideje, ali to da Maurizio Sarri (60) od ovoljetnog dolaska u Juventus našem Mariju Mandžukiću (33), ne da nije dao ni minute na travnjaku nego ga nijednom nije posjeo ni na klupu... To je: sramotno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istina, Sarri je odmah rekao da Mandžo nije u njegovim planovima, ali tako se odnositi prema igraču koji četiri godine na svakom treningu i svakoj utakmici ide k'o navijen, napadaču sa svjetskim srebrom koji ako treba igra i lijevog beka, to je: manjak poštovanja Stare dame prema itekako zaslužnome hrvatskome majstoru.

Od ljeta se, naravno, govori o tome da Mandžukić odlazi iz Torina. Odbio je odlazak na egzotične lokacije bez obzira na vagone novca koje je mogao zaraditi, jako se puno pričalo o interesu Man Uniteda, povratku u Bundesligu, a ovih dana aktualizirana je i kombinacija s odlaskom u Primeru (Sevillu).

VIDEO: OŠTRO PO TRENERU JUVEA Napao je Sarrija zbog Mandže: Ovo što mu radi je kriminalno!

Jer.. Napokon je poznata odšteta koju će Juventus tražiti za Mandžukića: 6.000.000 €. U usporedbi sa desetinama i stotinama milijuna koji se plaćaju za možda mlađe nogometaše, ali igrače koji Mandži ne mogu ni kopačke čistiti, ta je cijena - vrhunska. Sitna lova za velikog igrača.

Možda čak i za jedan klub koji je vrlo blizu prolaska skupine Lige prvaka, a u kojem je Mandžukić već igrao i u Ligi prvaka i u HNL-u...!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • cvijo1979 01.11.2019.

    Ajmo Dinamo..

  • LukaZeko_1 31.10.2019.

    Treba ga u dinamo dovesti na desno krilo, a Olma gurnuti iza Petkovića

  • Space Burek 31.10.2019.

    6m za igraca koji nije igrao ove sezone i koji ima 33. godine je sasvim ok :P mandzo bez problema moze odraditi jos 2 sezone u ligama petice a 4-5 u nekoj divljoj ligi

Komentiraj...
Vidi sve komentare