To je to što me zanima!

Mandžukiću gol u debiju za Bayern: Lijep je osjećaj zabiti

Samo 20 minuta trebalo je hrvatskom reprezentativcu za prvijenac u svojem novom klubu Bayernu. Bavarci su na pripremama u Italiji razbili selekciju Trentina 11-0
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić je u utorak odigrao prvu utakmicu za svoju novu momčad, minhenski Bayern. I bio je strijelac u 20. minuti.

Bayern je s 11-0, u prijateljskom ogledu, pobijedio selekciju Trentina, a jedan od jedanaest pogodaka je postigao i Mandžukić. Ovoljetno pojačanje Bayerna iz Wolfsburga je startao u utakmicu i kao i ostalih deset igrača Bavaraca sa starta je zamijenjen na poluvremenu.

- Lijep je osjećaj zabiti pogodak za Bayern. Cijela je momčad igrala dobro - kurtoazno je rekao njemačkim novinarima nakon utakmice hrvatski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • psukan 18.07.2012.

    Prošla nam je sezona pokazala da u napadu moramo imati kvalitetne alternative. Ako je utakmica neizvjesna, ako trebaš dodatnog napadača, klupa mora odgovoriti. Kad igraš protiv defenzivne momčadi, a na klupi imaš džokere poput Mandžukića i Pizarra, to može odlučiti utakmicu - zaključio je iskusni stručnjak.znaci KLUPA

  • AntonTrdić 18.07.2012.

    dobro je da zabija jer kad stane onda ce biti problem

  • zrinkoos 18.07.2012.

    al jako jako mi je drago zbog svakog naseg sportasa koji se toliko trudi i zna sta je povracanje na treninzima!!!! cestitke Mario!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare