To je to što me zanima!

Manjak poštovanja ili potez genijalca? LeBron šutirao tricu i okrenuo se zbog - 100 dolara!?

Prihvatio sam okladu dok sam šutirao. Oklada nije službena dok ne pogledaš čovjeka u oči, zato sam se morao okrenuti i pogledati ga u oči, rekao sam mu da oklada vrijedi, objasnio je James tricu bez gledanja
Vidi originalni članak

Sto dolara kažeš, ha? Može!

Tako je otprilike LeBron James prihvatio ponudu koju mu je, sredinom druge četvrtine utakmice Houstona i LA Lakersa (100-117), na stol stavio Dennis Schroder. Okladu da (ne)će zabiti koš - bez gledanja.

James je, naime, u jednoj akciji primio loptu u kutu, namjestio se na šut, ispalio tricu i prije nego je ona konačno prošla kroz obruč, okrenuo se prema klupi. Izgledalo je podcjenjivački prema protivniku, nedostojno možda velikog šampiona kakav je James, no pozadina je bila upravo oklada.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- Prihvatio sam okladu dok sam šutirao. Oklada nije službena dok ne pogledaš čovjeka u oči, zato sam se morao okrenuti i pogledati ga u oči, rekao sam mu da oklada vrijedi - objasnio je James koji je utakmicu zatvorio s 26 koševa.

I otišao bogatiji za 100 dolara. Ako će mu što značiti...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • doormat 13.01.2021.

    Sirotinja, sad je napokon zaradio za struju, iskopčalo ga prošli mjesec.

  • Borac protiv Prehlade 13.01.2021.

    Čovjek koji kleči na američku himnu, a dobiva novce od države koja ima koncentracijske logore ima manjak poštovanja? Ta nemojte ka'sti 🤡🤡🤡

  • dusansk 13.01.2021.

    Sad je i zvanicno najbolji kosarkas..... jel tako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare