To je to što me zanima!

Manny Pacquiao u najskupljim hlačicama u povijesti boksa...

Manny Pacquiao prodao je reklamni prostor na hlačicama za meč protiv Floyda Mayweathera 2. svibnja u Las Vegasu. Za to će dobiti 2,000.000 američkih dolara
Vidi originalni članak

Borba stoljeća. Tako najavljuju okršaj Amerikanca Floyda Mayweathera (38) i dvije godine mlađeg Filipinca Mannyja Pacquiaa. Neporaženom Amerikancu jedan od nadimaka je Novac. Često se Mayweather na društvenim mrežama hvali ogromnim bogatstvom, a predviđa se kako će borba ove dvojice u Las Vegasu 2. svibnja zaraditi 400 milijuna dolara. 

PIXSELL/24sata

Svaki bi borac mogao spremiti u džep preko 100 milijuna dolara, a Manny Pacquiao samo će za reklamni prostor na hlačicama dobiti malo preko dva milijuna dolara. Filipinac, koji u meč protiv Mayweathera ulazi s pet poraza u karijeri, prodao je prava na reklamno mjesto na hlačicama. Tamo će se oglasiti šest kompanija, a hlačice filipinskog borca ući će u povijest kao najskuplje u ovom sportu.

- Floydov boks me uspavljuje. Nadam se da će biti muško i preuzeti malo rizika. Bojim se da ne zaspim u ringu - rekao je nedavno Pacquiao u već uobičajenim provokacijama prije ovakvih mečeva. 

Amerikanac, koji ima 47 pobjeda i nikad nije izgubio meč, nije ostao dužan Filipincu pa mu je odgovorio:

- Ne znam zašto Manny dolazi na sučeljavanja u ulošcima. Samo je četiri centimetra niži od mene. Kako će to prošvercati u ring, nemam pojma - rekao je Mayweather.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Walter1988 21.04.2015.

    Manny namlati bahatog :)

  • Marko222_1 21.04.2015.

    Ja jos ne vjerujem da mec ova 2 malisa(bez uvrede) vrijedi ovoliko novca...

  • Lord97 21.04.2015.

    Zalosno je da onog klincka prikazuj i uzdizu samo nase televizije u americi je on nepoznanica, rade bi gledo floydove meceve stare 10 godina nego ove samonazvane klitckove "spektakle"

Komentiraj...
Vidi sve komentare