To je to što me zanima!

Manolas je zamalo potpisao za Barcu, a tukao se sa Džekom

Kostas Manolas zabio je gol koji je Romu odveo u polufinale Lige prvaka. To mu je najdraži gol u karijeri, a zabio ga je klubu u kojemu je zamalo završio. Barcelona ga je htjela dovesti
Vidi originalni članak

Edin Džeko i Kostas Manolas svojim su golovima odveli Romu u polufinale Lige prvaka. Dva su suigrača bila u zagrljaju nakon utakmice, a ne tako davno su ih morali razdvajati na terenu. Naime, Manolas i Džeko su se potukli poslije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo BiH - Grčka. Bilo je to u lipnju 2017. godine u Zenici. Džeko je tada svojeg suigrača uhvatio za vrat, a dvojac je morao rastavljati Mehmed Baždarević.

Zna se da Manolas ima kratak fitilj, ali se on i Džeko uspjeli izmiriti nakon nekoliko treninga u klubu. Kostas sad igra na poziciji braniča, ali je nogometnu karijeru počeo kao napadač. Također, uz nogomet je trenirao košarku i odbojku. Visok je 1,89 metara pa je u mladosti bio jako dobar i ova dva sporta.

Za njegovu karijeru ključan je bio dolazak u AEK 2009. godine. Kostasa je tada u AEK doveo njegov stric, Stelios Manolas, jedna od najvećih legendi atenskog kluba. Stric mu je tada bio sportski direktor AEK-a. Prvi gol u dresu toga kluba zabio je u derbiju protiv Olympiacosa, u pobjedi 2-1. Ta mu utakmica ipak nije ostala u lijepom sjećanju jer je nakon gola slomio jagodičnu kost, svoj je prvi gol zbog toga vidio na TV-u u bolnici.

Svojim je golom iz Lige prvaka izbacio Barcelonu, a malo je nedostajalo da nosi dres katalonskog diva. Barca ga je htjela dovesti, ali je na kraju odustala. Da su ga kupili, možda bi još bili u borbi za europski naslov.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Firefox_1 12.04.2018.

    Manolas je igračina i taj sigurno neće još dugo u Romi, ne bi me iznenadilo da već na ljeto završi u Barci.

  • It's kišing 12.04.2018.

    I Perišić je trebao igrat za Inter da ga nije United 5-6 puta kupio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare