To je to što me zanima!

Maradona i 40.000 navijača na Bomboneri su dočekali Teveza

Carlos Tevez vratio se u Boca Juniors, a argentinskog napadača u njegovu je novom/starom klubu dočekalo 40.000 navijača među kojima je bio i Maradona
Vidi originalni članak

Nakon 11 godina Carlos Tevez se vratio svojoj najvećoj ljubavi, Boca Juniors u. Na Bomboneri Teveza je dočekalo 40.000 razdraganih navijača , a među njima je bio i legendarni Diego Maradona .

- Imao sam 20 godina kada sam napustio Bocu, a sada se vraćam s puno više iskustva kao primjer mladim igračima. Ne bojte se, trenutačno sam u najboljoj formi - poručio je Tevez navijačima.

Posebno ga je razveselio Maradona koji je na tribini razvio transparent: 'Hvala na povratku, Carlitos' . Tranparent su kasnije dali Tevezu koji ga je nosio po terenu.

REUTERS/PIXSELL

- Kako se neću dobro osjećati kad je Maradona tu. Njegov dolazak na Bonboneru šlag je na tortu. Najveći ikad , hvala ti na dolasku - emotivno je Tevez zahvalio Diegu.

Carlos dolazi iz Juventusa, a odbio je ponudu Atletico Madrida. Sve kako bi se mogao vratiti u svoj klub.

- Razmišljao sam o povratku godinu dana. Zahvalan sam Atleticovom treneru Diegu Simeoneu na interesu, ali izabrao sam Bocu, moj dom. Želim trenirati sa suigračima i pokazati svima u subotu protiv Quilmesa da sam u odličnoj formi. Tu sam da ispišem svoju priču, a ne da zamijenim prijatelja Riquelmea - dodao je Tevez.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bili tići i crtići 14.07.2015.

    sad kad u juve stigne nas lipi mandzo brzo cu navijaci juventusa zaboravit na teveza

  • pfc 14.07.2015.

    forza Juve

  • strmi007 14.07.2015.

    igračina

Komentiraj...
Vidi sve komentare