To je to što me zanima!

Maradona i igrači odbili su prijem kod predsjednice...

Igrači su odbili doći jer osjećaju da nisu zaslužili takvu čast. No, ja mislim da su u krivu, zaslužili su i ja ću ih čekati. Živjela Argentina, kaže Kirchner
Vidi originalni članak

Diego Maradona i članovi argentinske nogometne reprezentacije odbili poziv na prijem kod predsjednice države Cristine Kirchner nakon povratka u domovinu. "Gauči" su se vratili u domovinu nakon kraha protiv Njemačke (4-0) u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. Predsjednica Kirchner ih je odlučila pozvati u svoju palaču, no oni su takvu mogućnost odbacili, navevši kako nisu to zavrijedili.
- Znate da uvijek pružam podršku ljudima u teškim, ne samo dobrim trenucima. Zato sam pozvala reprezentaciju da dođe na prijem. No, igrači su to odbili jer osjećaju da nisu zaslužili takvu čast. No, ja mislim da su u krivu, zaslužili su to i ja ću ih čekati. Živjela Argentina - uskliknula je 57-godišnja predsjednica koja je u prosincu 2007. na toj funkciji naslijedila svoga supruga Nestora.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bosnia_80 06.07.2010.

    hajd\' od maradone me ništa ne može iznenadit, ali čudi me ponašanje žgoljavka, najboljeg nogometaša svih vremena ... Zašto se on nije odazvao pozivu? Pa nije ga valjda sram zato što u pet utakmica na svjetskom prvenstvu nije uspio zabiti ni jedan gol :)

  • HUMI 06.07.2010.

    Koji prepotentni luđaci..........Što sada glume.......

  • dccro 06.07.2010.

    zaslužili su samim plasmanom na SP,a i dobro su igrali,nije smak svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare