To je to što me zanima!

Maradona: Ja sam baksuz? Ma taj Grondona je obična budala!

Diego je naš baksuz. Čim je otišao, zabili smo, rekao je predsjednik argentinskog saveza Julio Grondona. Diego Maradona odgovorio mu je u emisiji. Srednjim prstom
Vidi originalni članak

Diego Maradona nije mogao ući na stadion u Rio de Janeiru u prvoj utakmici Argentine i Bosne i Hercegovine. Argentina je pobijedila. Maradona je došao na drugu utakmicu protiv Irana. Nekoliko minuta prije kraja utakmice otišao je sa stadiona. Nije dočekao pobjednički gol. Zaključak? Maradona donosi "gaučosima" nesreću.

- Diego je naš baksuz. Čim je otišao, zabili smo - rekao je predsjednik argentinskog saveza Julio Grondona u svlačionici "gaučosa" nakon utakmice protiv Irana. Messi je zabio u sudačkoj nadoknadi i spasio Argentinu.

Diego Maradona tu večer je gostovao na televiziji u emsiji De Zurda. Pred TV auditorijem pokazao je srednji prst svom bivšem šefu.

- Grondona je jadna budala! Messi je zaslužan za gol, a ne to što sam ja otišao ranije sa stadiona. Sve što imam ja sam sam zaradio. A on je sve svoje stekao Fifinim novcem - odgovorio je Diego predsjedniku saveza.

Sukob Maradone i Grondone traje od SP-a 2010. godine. Tada je Maradona bio na klupi. Argentina je ispala u četvrtfinalu, Grondona je tražio Diega da promjeni stručni stožer, ovaj je to odbio i podnio ostavku. Od tada je ovaj dvojac na "ratnoj nozi".

Idi na 24sata

Komentari 34

  • hejter. 22.06.2014.

    D10S

  • daljinac 22.06.2014.

    koji kulturni radnik !

  • iPhone_1 22.06.2014.

    sto mu ga Maradaona zaprdi kvalitetno... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare