To je to što me zanima!

Diego Maradona: Najveći ikad? Nek Ronaldo prestane lupetati

Zna se tko je najbolji, ali tu su i Alfredo di Stefano, Lionel Messi i Johan Cruyff. I Cristiano bi mogao biti u tom društvu, rekao je Diego Maradona, koji je komentirao Ronaldovu nedavnu izjavu
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Argentinac Diego Maradona na zanimljiv je način prokomentirao izjavu Cristiana Ronalda koji je kazao kako je on najbolji nogometaš ikada. Maradona se na pitanje prvo počeo smijati, a potom je ispalio:

- Molim vas, recite Ronaldu da prestane lupetati.

SAMOPROGLAŠENJE CR: Ja sam najveći u povijesti! Reakcije: Nisi naj ni u svojoj eri

Ronaldo je prošlog tjedan proglašen peti put u karijeri najboljim nogometašem svijeta u izboru uglednog francuskog magazina France Football. Portugalac je u razgovoru za magazin koji mu je dodijelio trofej jasno dao do znanja što misi o tome tko je najbolji.

- Ja sam najbolji nogometaš u povijesti - kazao je CR7.

- Upravo sam mu i zbog te izjave poručio da prestane pričati s*anja - rekao je Maradona.

Ipak, Maradona smatra kako je Ronaldo u skupini igrača koji su pri samom vrhu.

- Zna se tko je najbolji, ali tu su i Alfredo di Stefano, Lionel Messi i Johan Cruyff. I Cristiano bi mogao biti u tom društvu - dodao je Maradona otkrivši što mu se najviše sviđa kod zvijezde Real Madrida.

- Kada je najvažnije on je uvijek tu. Sviđa mi se što se usprkos velikoj individualnoj kvaliteti zna podrediti momčadi - zaključio je Maradona u razgovoru za AS.

 
Idi na 24sata

Komentari 74

  • Fico Srico 17.12.2017.

    mlađe generacije nisu imale priliku gledati neke starije igrače. da jesu, definitivno ne bi birali niti messi-ja niti ronalda....bog nogometa svih vremena, čovjek koji je igrao za barcu a doživio je ovacije na bernabeu u sred madrida....veliki, neponovljivi i jedini ronaldinho....u jednom trenutku su čak i igrali zajedno messi i on u barci ali se znalo tko je kralj. sad da pitate messija tko je kralj, definitivno bi vam rekao RONALDINHO !

  • Samo_Zadar1 16.12.2017.

    Svi oni igraju nogomet a veliki RONALDINHO se igrao nogometa

  • d620 15.12.2017.

    u originalnom intervjuu messija nije ni spomenuo. nadodao je kasnije da eto, i cr i messi mozda mogu u sam vrh. znaci tu ste svjesno napisali laz, samo da pokrecete svadje. onda, nista napisali jos jednu bitnu stvar. maradona je rekao da messi nema liderske sposobnosti. isto to sam i ja mnogo puta ponovio. najveca razlika ove dvojice, je sto je jedan rodjeni pobjednik, apsolutni lider, stvoren za osvajanje najvisih vrhova. drugi, nije. niti je ikad bio, niti ce ikad biti. citiram diega "to nesto dolazi iznutra".

Komentiraj...
Vidi sve komentare