To je to što me zanima!

Maradona: Opet ponavljam, Leo Messi je bolji od mene

Stručnjaci ne ubrajaju Argentinu u favorite SP-a. Pogotovo kad se zna da Leo Messi za Argentinu ne igra ni približno dobro kao za veliku Barcelonu
Vidi originalni članak

Messi je najbolji na svijetu. Leo je bolji nego što sam ja bio 1986. kada sam vodio Argentinu do naslova svjetskih prvaka - rekao je Maradona nakon pobjede nad Kanadom u prijateljskoj utakmici u ponedjeljak. Iako su 'simpatični' Kanađani dobili 'porciju' izbornika nije utakmica pretjerano razveselila, više je pričao o svom nasljedniku koji tu utakmicu nije ni igrao.
- On ima karakteristike pravog vođe, a druge bi igrače trebao činiti boljim, ima tu moć. Messi mora imati sve konce u svojim rukama. On je genijalac i s njim je sve izvedivo - zaključio je optimistični Maradona.
Ostaje za vidjeti do kud će dogurati Argentina na Svjetskom prvenstvu. Iako ima veliko ime, mnogi stručnjaci ne vide ju među glavnim favoritima SP-a. Pogotovo kad se zna da Messi za Argentinu ne igra ni približno dobro kao za Barcelonu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SEKI69 25.05.2010.

    daj ajde nemreš mi ne zvat cambiassa i zanetija....1/4finale maximalno...

  • SmackThat 25.05.2010.

    Skida teret sa sebe i prebacuje na Messija, ako Argentina podbaci svi će napast na messija, jeftina fora Diego

  • torca1950 25.05.2010.

    vjerovatno i je bolji jer su danas igrači u puno boljoj kondiciji,imaju bolju tehniku...kao trčanje...prije 100god rekord je bio nekih 16-17 sekundi a danas to ja odtrčim...al ipak jedan je DIEGO ARMANDO MARADONA...i slažem se s razumnim da mu stavljaju teret bezveze jer svaki igrač igra najbolje kada je opušten

Komentiraj...
Vidi sve komentare