To je to što me zanima!

Maradonini kolege demantiraju da su uzimali doping '93. god.

Istina je, nije bilo dopinške kontrole. Nismo, koliko se sjećam, tome tada pridavali naročitu pažnju. Jednostavno smo se koncentrirali na utakmice, rekao je Perez...
Vidi originalni članak

Nismo uzimali doping, barem ne svjesno, poručuju uglas nekadašnji suigrači Diega Maradone nakon što je Argentinac izjavio da su ih iz saveza dopingirali u kvalifikacijama za SP 1994. godine.

Riječ je o dvjema ključnim utakmicama za plasman na američki mundijal protiv Australaca. Maradona je na argentinskoj televiziji, tjerajući inat i osobni rat protiv predsjednika saveza (AFA) Julija Grondone, izjavio da su im iz saveza u kavu stavili sredstvo od kojeg su protiv Australaca bolje trčali. Također je dodao da uoči dvoboja s Autralcima nitko od Argentinaca iznimno nije išao na doping-kontrolu.

- Istina je, nije bilo dopinške kontrole. Nismo, koliko se sjećam, tome tada pridavali naročitu pažnju. Jednostavno smo se koncentrirali na utakmice – rekao je Hugo Perez, veznjak u ondašnjoj reprezentaciji.

Jose Chamot, tada lijevi bek, rekao je da u tome nije sudjelovao i da nema pojma o čemu Maradona govori, dok je njegov suigrač u obrani Jorge Borelli kazao:

- Nisam uzeo nikakav doping u kavi. Pio sam tada samo čaj i sokove.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare