To je to što me zanima!

Marca: Finale Kupa kralja između Barce i Reala na Mestalli

Iako još nije službeno, španjolski list Marca piše da će se finale španjolskoga Kupa kralja između Barcelone i Real Madrida odigrati 20. travnja u Valenciji na Mestalli
Vidi originalni članak

Marca navodi da su se predsjednici dvaju klubova Sandro Rosell i Florentino Perez usuglasili oko odigravanja finala na Mestalli, stadionu koji je ugostio finale Kupa kralja i prije dvije godine.

Nadolazeći finale Kupa kralja bit će šesti međusobni između dvaju najvećih španjolskih klobova. Posljednji su igrali 1990. godine upravo na Mestalli, a tada je Barcelona pobijedila 2-0.

Očekuje se da bi svaka momčad za finalni susret trebala dobiti oko 18.500 karata prema cijenama u rasponu od 40 do 140 eura.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • antimadrista 04.02.2011.

    He He, pozdrav svim realovcima, ali BARCU će tući jedino u snovima, ili kad na vrbi rodi grožđe. Nemaju oni taj mentalitet, a fali im neko sa mozgom u glavi na sredini terena. Neznam kolko svi ostali gledate tekme Reala i Barce, razlika je drastičana, zato vjerujem da će BARCA ove godine ponovo sve osvojiti. Realovci ste ćuli za AFFELAYA, niste do sada, tek vam sljedi porcija.

  • dccro 04.02.2011.

    ljudi budimo realni,barca tuče 5-0 reala,mourinho daje ostavku,ronaldo izvrši samoubojstvo :D

  • grof_dracula 04.02.2011.

    sanjao sam neku vecer nebi vjerovali da su igrali real i barca i da je real tuko 7:0 barcu (nesto tipa osveta za onih 5 komada). haha al jedno je sam drugo stvarnost, zelio bih da real pobijedi zasluzeno ipak navijam za real oduvijek, al zelim i srecu barci ipak su za nijansu klasa više

Komentiraj...
Vidi sve komentare