To je to što me zanima!

Marca izabrala sastav sezone: Realovaca više od Katalonaca!

Javi Martinez iz Athletic Bilbaa je prvi uljez, a Falcao iz Atletico Madrida je drugi, svi ostali igrači dolaze iz Reala i Barcelone. U izboru je sudjelovalo 73.000 čitatelja
Vidi originalni članak

Pronađi uljeza može se nazvati izbor Marce za najbolju momčad Primere za netom završenu sezonu. 

Javi Martinez iz Athletic Bilbaa je prvi, a Falcao iz Atletico Madrida je drugi, svi ostali dolaze iz Real Madrida i Barcelone.

Realovci ipak imaju više svojih igrača u izboru. Obzirom da su osvojili prvenstvo apsolutno zasluženo. Njihovih je pet nogometaša, a četiri dolaze iz redova Katalonaca. 

U izboru je sudjelovalo 73.000 čitatelja Marce, a napad iz snova zajedno je zabio nevjerojatnih 120 golova. 

Najljepši gol zabio je Malagin Julio Baptista protiv Getafea.

Najbolja momčad Primere:

Casillas (Real) - Ramos (Real), Puyol (Barcelona), J. Martinez - X. Alonso (Real), Xavi (Barcelona), Özil (Real), Iniesta (Barcelona) - Messi (Barcelona), Falcao, C. Ronaldo (Real)

Idi na 24sata

Komentari 50

  • puno retardiranih ljudi 18.05.2012.

    ocekuje se strucno misljenje doc gangrene po pitanju sta ovi zlocinci iz madrida traze u najboljoj momcadi primere,doc ovo vise neide ovako izgleda kao da te cijeli svijet poceo zaj*****t i urotio se protiv tebe i sada u inat tebi ima vise realovaca neg barcelonasa...brzo na tavan i uzmi od starog kalas iz rata i pravi reda :)

  • Halid ibn Velid 17.05.2012.

    ovakva ekipa bi na kraju prvenstva mogla zabit 200 komada k'o od šale :P

  • CargoOPS 17.05.2012.

    Nije sto igra za Barcu, ali definitivno fali Mascherano..ko je imalo gledo La Ligu ove sezone i utakmice Barcelone sa mnom ce se slozit :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare