To je to što me zanima!

Marca: Još jedna nevjesta za Rakitića, želi ga i Tottenham

Argentinac Giovani Lo Celso ne briljira, Christiana Eriksena više nema, a trener Jose Mourinho želi pojačanja u vezi te je Rakitić njegova idealna meta, misle u Marci
Vidi originalni članak

 O transferu Ivana Rakitića iz Barcelone priča se mjesecima. Prvo je bilo gotovo sigurno da Raketa napušta klub, a onda su se opet pojavile šanse za ostanak.

Posljednjih tjedana otkako je krenula pandemija korona virusa čini se kako će višegodišnje druženje u Kataloniji ipak doći kraju.

Zainteresiranih klubova ima više. Nekoć davno pričalo se o PSG-u, a glavni akteri sad su Sevilla, Atletico, pa i Juventus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No kako javlja španjolska Marca, postoji još jedna potencijalna 'nevjesta' za Rakitića, a radi se o Tottenhamu.

Argentinac Giovani Lo Celso ne briljira, Christiana Eriksena više nema, a trener Jose Mourinho želi pojačanja u vezi te je Rakitić njegova idealna meta, misle u Marci.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mestar 26.04.2020.

    Da ga toliki zele vec bi ga jedan od njih kupio jer 20 mil nije neka velikalova.To je bar jednostavno tko ima love plati 20 mil i nosi.

  • hazari 26.04.2020.

    Niko neće Domaćicu

  • fantazist 26.04.2020.

    U mjesecima koji slijede proći će sve postojeće lige, dvije će se lige osnovati, 3 puta potpisati novi ugovor sa Barcelonom, 2 puta će objesiti kopačke o klin ... ... Sve isto kao prethodnih godina. Isti članci, samo druga imena. Tko voli neka čita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare