To je to što me zanima!

Marca: Luka je odličan, nije ni čudo da ga Bernabeu obožava

Real Madrid pobijedio je u ponedjeljak Celtu 3-0 na Santiago Bernabeuu. Dva gola zabio je Ronaldo, a jedan je dodao Benzema, no odličan je opet bio i Luka Modrić
Vidi originalni članak

Luka Modrić u 2014. godinu ušao je u istom stilu kako je završio 2013. Protiv Celte u prvoj Realovoj utakmici u novoj godini Modrić je igrao u veznom redu s Alonsom i Iscom i ponovno je bio odličan. Real je pobijedio 3-0 uz dva gola Ronalda te jedan Benzeme.

'Modrić je sjajno dirigirao Realovim napadima te razigravao suigrače. U prvom je dijelu odlično i zaprijetio golu Celte', piše goal.com koji je Luki dao 3,5 zvjezdice od pet mogućih.

Igrač utakmice za spomenuti portal bio je dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo sa četvorkom. Za Marcu je igrač utakmice bio desni bek Dani Carvajal koji je doista odigrao sjajnu utakmicu. Luka je u Marci dobio šesticu, no njegov učinak posebno su izdvojili.

'Modrić je napravio velik posao u veznom redu, pogotovo u obrambenim zadaćama. On je nastavio igrati kad su drugi već razmišljali o slavlju. Nije ni čudno da ga Santiago Bernabeu obožava', piše o Modriću Marcin reporter s utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Linz 07.01.2014.

    dosta vise sa Lukom sta ga hvalite toliko, kao da vas placa da pisete o njemu.zabio je samo jedan gol za cijelo vrijeme-pa toliko bi zabio i ja.ma zabio bih pet.

  • BiTcH pLeAsE 07.01.2014.

    Evo baš sam sinoć gledao komentare na goal.com ... u biti najbolje ocjenjeni igrač utakmice po goal.com je bio Ronaldo (naravno blizi se izbor za zlatnu loptu) .... a svi tamo komentari govore o tome kako je nezasluzeno kako se nije vidio 80 minuta.. i da naravno svi su pisali kako je Modrić igrač utakmice kako je u 1 poluvremenu bio najopasniji, oduzimao lopte bio bezgrešan, čak su ga mnogi proglašavali najboljim playmakerom.. stavljali ga na istu razinu s Iniestom, a po meni i je!.. daa da sve su to bili strani komentari .. i šta sada dođem na 24 sata i mi pljujemo po svome... pa to je dokaz nas Hrvata!!!

  • 07.01.2014.

    svatko bi ga poželio u svojoj momčadi,samo tako Luka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare