To je to što me zanima!

Marca: Pregovori u završnoj fazi, Modriću 4,5 mil. po sezoni

Prema pisanju Marce Real Madrid Tottenhamu nudi 35 milijuna eura odmah te još sedam milijuna, koji ovise o broju nastupa i trofeja koje bi Luka Modrić ubilježio
Vidi originalni članak

Španjolska Marca u nedjelju je objavila kako su pregovori Reala i Tottenhama oko transfera hrvatskog nogometaša Luke Modrića u završnoj fazi, klubovi se "natežu" oko dva milijuna eura.

Marca tvrdi da je Tottenham odbio 40 milijuna eura, pa su pregovarači madridskog kluba ponudili novu varijantu koja bi mogla zadovoljiti apetite predsjednika sjevernolondonskog kluba Daniela Levyja. Real nudi 35 milijuna eura odmah, te još sedam dodatnih milijuna koji ovise o broju nastupa i trofeja koje bi Luka Modrić ubilježio u dresu španjolskog prvaka.

Također, španjolski sportski list navodi da je hrvatski veznjak već usuglasio plaću s novim poslodavcima koji su ga stavili u rang s Xabi Alonsom, Karimom Benzemom i Mesutom Özilom, pa bi po sezoni zarađivao oko 4.5 milijuna eura.

Španjolski izvori smatraju da je transfer sada i definitivno neizbježan, te da Modrić već "pakira kofere" i sprema se za put u Madrid.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • daljinac 16.07.2012.

    ddooookkkklllleeee ćete nas još tunkati ?

  • josko11 16.07.2012.

    a pazi ovo u realu svi neke manekene izigravaju, kao neki lepotani, a kad im pastir Luka dođe popravit će im prosjek buhahahahah

  • PapaŠtrumpf 16.07.2012.

    Ja neću vidjeti ni kune od njegovog transfera zato me stvaaarno ne zanima ni on ni Fifa ni ti transferi niti će oni od mene vidjeti kune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare