To je to što me zanima!

Marca tvrdi: Oporavak Ivana Rakitića ne ide prema planu...

Marca piše kako Rakitić i dalje osjeća stalnu neugodnost u stopalu i kako bi možda tek za mjesec dana mogao na teren. Ivan se ozlijedio na utakmici protiv Almerije...
Vidi originalni članak

Oporavak hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića nakon operacije pete metatarzalne kosti u lijevom stopalu ne odvija se prema planu, piše u subotu Marca. Veznjak Seville je slomio spomenutu kost u prvenstvenom dvoboju protiv Almerije početkom svibnja. Operiran je u Švicarskoj nakon čega je propustio ostatak sezone, a mogao bi i početak nove.

Marca piše kako Rakitić i dalje osjeća stalnu neugodnost u stopalu i kako bi možda tek za mjesec dana mogao na teren. Klupski su liječnici odlučili da je najbolje da hrvatski reprezentativac dobije dodatnu poštedu kako bi se izbjegli ozbiljniji problemi.

U članku se dodaje kako Rakitić definitivno neće moći normalno odraditi pripreme, a moguće je da neće zaigrati ni u kvalifikacijama za Europa ligu, kao ni u gradskom derbiju protiv Betisa na startu novog izdanja španjolskog prvenstva.

U klubu ipak izražavaju nadu da će se vrijeme oporavka skratiti i da će se bivši igrač Schalkea vratiti i ranije od očekivanja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kiki1234 10.07.2011.

    i dobro vise,nek ide on u klinac on i njegova noga...

  • Gerro 09.07.2011.

    šteta...nadam se da ce se vratit kaj prije jer prije ozljede je bio u super formi ..ajmo raketa :)))

  • user_47232 09.07.2011.

    ajoj raketa brate :/ ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare