To je to što me zanima!

'Marcelo je slaba točka Reala, on jako malo igra obranu'

Marcelo je slaba točka Reala. On je jak u napadačkim zadacima, ali nije toliko dobar u obrani. Mi ćemo u finalu napraviti sve da dođemo do naslova. Rekao je Jürgen Klopp
Vidi originalni članak

Polako nam se približava finalna utakmice Lige prvaka u kojoj će snage odmjeriti, u Kijevu, Liverpool i Real Madrid. I jedna i druga momčad igraju zaista sjajan nogomet ove sezone i potpuno zasluženo se nalaze u finalu. 

Svoje mišljenje oko finala dao je i strateg Liverpoola, Jürgen Klopp, koji je Marcela naveo kao "slabu točku" Madriđana.

- Marcelo je "slaba točka" Reala. On stalno sudjeluje u napadu i slabo se vraća u obranu. No, mi ne možemo sada zbog toga misliti kako će on samo odjuriti u napad, a mi sve riješiti tako što ćemo na toj strani ostaviti Salaha, jer njega će onda tamo čekati Sergio Ramos - započeo je Klopp, a onda pohvalio Real:

- Trebaju im četiri prilike kako bi zabili dva gola, dok je primjerice Bayernu protiv njih u polufinalu za jedan gol trebalo čak osam velikih šansi. To govori koliko je Real iskusan i opasan. 

VICENTE DEL BOSQUE: 'Niti jedan igrač Liverpoola ne bi mogao igrati u Realu'

Real Madrid je po mnogima veliki favorit za novi naslov prvaka, ali Liverpool je svojim igrama pokazao svima kako je spreman za sve izazove, a Klopp najavljuje da će Redsi učiniti sve kako bi došli do tog naslova. 

- Učinit ćemo sve što možemo u finalu, koje će odlučiti iskorištavanje velikih prilika - zaključio je Nijemac.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 24.05.2018.

    Hahahhahhahahhahha Ma unistit ce ti one tvoje bukve ta slaba tocka tako isto i carvahal...da ne govorim koliko su kros i modric bolji od milnera i hernandeza...ti mozes osvojit samo ako namjeste.

  • onajkojizna 23.05.2018.

    marcello je igracina kao nekad nas Jarni njega do sada jos niko nije zamijenio u nasim redovima na njeglvoj poziciji ni priblizno

  • danko1471991 23.05.2018.

    Ljudi kakve psihološke igre vas napadaju,pa čovjek je rekao ono sto je svaki prosječni poznavatelj nogometa dosad skužio,naravno osim navijača Reala koji ne mogu biti objektivni...sjetite se samo utakmice protiv Juventusa u četvrtfinalu,da je Real ispao Marcelo bi bio glavni krivac jer od 3 gola za dva je izravni krivac jer zbog napadačkih aktivnosti često zaboravi na obranu...ako tako misli i protiv Liverpoola ne piše se Realu dobro jer trio na raketni pogon Salah,Mane i Firmino ubitačni su iz kontre...sve u svemu odličan igrač prema naprijed,ali teška rupa u obrani...i za napomenu najbolji lijevi bek trenutno je Jordi Alba koji je u oba pravca perfektan...

Komentiraj...
Vidi sve komentare