To je to što me zanima!

Marcelo Lippi se vratio u Kinu: Postao najskuplji trener svijeta

Talijan je već vodio kineski klub od 2012. do 2014. godine, a sada će postati skuplji i od Pepa Guardiole. Potpisat će ugovor na tri godine i po sezoni će dobivati 20 milijuna eura
Vidi originalni članak

Zemljo, otvori se! Ako ste mislili da Kinezi nisu normalni kada se radi o trošenju novca na inozemne igrače, plaće i trenere, onda vam tek sada slijedi šok! Legendarni trener Juventusa i talijanske reprezentacije Marcello Lippi (68) vraća se u kineski Guangzhou Evergrande i postat će najplaćeniji trener svijeta.

Talijan je već vodio kineski klub od 2012. do 2014. godine, a sada će postati skuplji i od Pepa Guardiole. To mu neće predstavljati problem ni teret pošto iza sebe ima preko 30 godina trenerskog iskustva i vjerojatno misli kako je zaslužio takav rasplet.

Uglavnom, potpisat će ugovor na tri godine i po sezoni će dobivati 20 milijuna eura što će u konačnici značiti da će zaraditi tri milijuna eura više od novog menadžera Manchester Cityja. Ova odluka čelnika Guangzhoua i ne čudi pošto je Lippi u prvom angažmanu zabilježio najveći uspjeh kineskog prvoligaša. Osvojio je tri titule prvaka Kine i Azijsku Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • LOLNeki 08.09.2016.

    Dao bog da ovakvi idioti koji ne znaju šta bi sa lovom i razbacuju se sa njom jednog dana ostanu bez ičega, gadovi.

  • obama terorist 08.09.2016.

    Brzo ce kinezi presusit....nikad nece imat ligu,gledanost kao LP,,da kupe neznam koga nikad nece bit Real,Barca,Manu,Milan...kad to shvate onda ce bit kao i sa Anzijem,Monakom..i drugim koji su pokusali nesto postat na novac i silu!!

  • strmi007 08.09.2016.

    Pa to nisu istine

Komentiraj...
Vidi sve komentare