To je to što me zanima!

Marcelo u deliriju nakon što je vidio sina kako zabija golčinu...

Brazilac Marcelo iskoristio je odmor kako bi otišao na utakmicu omladinskih kategorija Real Madrida gdje igra njegov sin Enzo, a imao je što i vidjeti. Enzo je zabio tri gola, jedan prekrasnim poluškaricama
Vidi originalni članak

Brazilski reprezentativac Marcelo (31) odmara nakon naporne i turbulentne sezone u Real Madridu.

Često zbog sportskih obaveza obitelj mora staviti u drugi plan, ali ovaj veseli Brazilac jedva je dočekao kraj sezone kako bi svoje vrijeme mogao posvetiti svom sinu Enzu Alvesu Vieri (9). U prilog mu je išla i činjenica da zbog ozljede nije išao na Copa Americu.

Marcelo je otišao na utakmicu omladinskog pogona Reala gdje nastupa spomenuti Enzo, a imao je što i vidjeti. Maleni sin zaigrao je u vrhu napada, dobio je loptu s desne strane pa prekrasnim poluškaricama pucao, no golman mu je uspio obraniti udarac. Sve je s tribina snimio ponosni tata koji je od oduševljenja uzviknuo i primio se za glavu u nevjerici.

Zabio je Enzo do kraja utakmice dva komada i ponio epitet igrača utakmice, a svojim izgledom i čupavom kosom neodoljivo podsjeća na oca. Koliko vidimo, ni igračke kvalitete nisu upitne.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • marko.90 09.06.2019.

    Isti ćaća

  • coquelin 08.06.2019.

    Nije zabio gol nego je vratar odbio u korner, reagirao je tako zbog akrobatike koju je mali izveo. Znaci vi niti ne pogledate do kraja nesto na cemu temeljite cijeli clanak?

  • Puyol05 08.06.2019.

    meni najbolji lijevi bok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare