To je to što me zanima!

Maria Šarapova opet posve nemoćna protiv Azarenke

Finale WTA turnira u Pekingu, meč najbolje dvije svjetske tenisačice Viktorije Azarenke i Marije Šarapove, donio je već viđeni ogled ove dvije suparnice...
Vidi originalni članak

Šarapova je još jednom bila posve nemoćna, te je Azarenka pobjedom 6-3, 6-1 okrunila još jedan uspješan tjedan. Skoro je Azarenka reprizirala događaje s finala Australian Opena ove godine. Tada je pobijedila 6-3, 6-0.

Ruska tenisačica je još jednom pokazala da ima kompleks od ove suparnice. Igrala je slabije nego inače, griješila je i nije mogla držati loptu u igri tijekom izmjena s Bjeloruskinjom. Azarenka je odmah povela 5-1 samo da bi se Šarapova vratila do 5-3 i imala priliku dodatno zakomplicirati prvi set. Nije uspjela...

U prvom gemu drugog seta je Šarapova imala dvije break-lopte, ali ih nije iskoristila, te je potom izgubila - pet gemova zaredom! Nekako se Šarapova došuljala do jednog gema i tako barem malo spasila obraz u ovom finalu.

Azarenka sada ima 7-4 u karijeri protiv Ruskinje, te 4-1 tijekom 2012. godine.

Za Azarenku je ovo trinaesti osvojeni WTA turnir u karijeri, te peti tijekom ove 2012. godine. Šarapova je ostala na 27, te tri u ovoj godini.

WTA Peking, finale:

Azarenka (1) - Šarapova (2) 6-3, 6-1

Idi na 24sata

Komentari 6

  • JoelDrake 08.10.2012.

    bravo Azarenka al opet sam morao smanjit tv radi susjeda da ne bi krivo protumačili

  • hbcro7 07.10.2012.

    Serena je najbolje tenisačica svijeta,Azarenka je broj 1.A Šarapovoj ostane ono što ove dvije ne pokupe.Azarenka je brža,ima više varijacije u igri i zato ima dobar skor protiv Šarapove.Obje su urlale iz petnih žila.To deranje nije zabranjeno i neće im zabraniti, nego zasad savjetuju mlađim curicama po teniskim kampovima da se ne deru. Kao to će pomoći.

  • starway 07.10.2012.

    najbolje samo po renkingu, zna se koja je najbolja trenutno od aktivnih, serena je profesorica za njih sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare