To je to što me zanima!

Maribor suspendirao Zahoviča, on se odbio ispričati novinaru

Nakon što je Zlatko Zahovič na odvratan način odgovorio na pitanje jednom novinaru kojemu je umro otac, Maribor je odlučio da do daljnjeg suspendira svog sportskog direktora
Vidi originalni članak

Proteklog vikenda odigrana je utakmica slovenskog prvenstva između domaćeg Maribora i gostujuće ekipe Krško. Gosti su slavili 2-0, što je razveselilo navijače Olimpije čiji se klub sada odvojio na velikih 10 bodova u odnosu na Maribor.

VIDEO Sramotni Zahovič: Narugao se novinaru kojemu je umro otac!

Poslije utakmice na konferenciji za medije dogodio se sramotan ispad sportskog direktora Maribora koji se narugao novinaru kojemu je umro otac.

- Ti samo hoćeš provocirati. Čekaj malo, sine. Koliko ti je godina? Nedavno si imao obiteljsku tragediju, mislio sam da će te ona nečemu naučiti, ali ja bih rekao da nije - odgovorio je Zahovič na pitanje novinara vezano uz mali broj navijača na tribinama.

Novinar Dejan Mitrović je ostao šokiran ovakvim odgovorom sportskog direktora kluba.

- Postavio sam normalno pitanje. Tragedija koja mi se dogodila teško me pogodila pa mi je ovo bilo prilično bolno. Ne znam kakve veze konferencija za medije na temu nogometa ima s tim i zbog čega je Zahovič to spominjao. Još sam u šoku - rekao je Mitrović.

Odmah nakon konferencije Maribor se priopćenjem ogradio od incidenta. 

- Konačna odluka oko statusa sportskog direktora bit će poznata idućih dana, kada će s njim biti obavljen razgovor - napisano je u službenom priopćenju kluba.

I donijeli su konačnu odluku da smijene Zahoviča s mjesta sportskog direktora slovenskog kluba.

Iako su svi očekivali da će se Zahovič ispričati, on smatra da nema razloga za to.

- Nemam se razloga ispričati. Ako bude potrebno, ispričat ću se, ali sada to nije slučaj. Riječi koje sam mu izgovorio nisu uvrede. Samo sam štitio Maribor, kojeg volim i koji mi je kao obitelj - zaključio je Zahovič.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 20.03.2018.

    ...nema isprike!!!...zna se tko je Mitrović...nema u njemu ni n od novinara...

  • dudlac111 20.03.2018.

    Pa lad od novinara ko i u Hr nitko nema muda da nokautira Zahovica,Mamica i slicne nego ce ga bolje tuzit i izvuci pare

  • Tetrapak1 20.03.2018.

    Ovo bi u Hrvaškoj bilo razini kao da Dinamo suspendira Mamica, ne verujte svemu sto pise, smanjuju tenzije dolje..bit ce sve ok kroz tjedan dva odnosno nakon ove isprike kao da se nista ni dogodilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare